iseeklife Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2017 έχω το προζεκτ καρς στο πισι και τώρα που το έβγαλε η στεαμ σε προσφορά λέω να το πάρω διπλό για να το παίζω με τον αδερφό μου στα πισί. έχω κάποιες απορίες . 1) έχει multiplayer ? 2) έχει lan multiplayer ? 3) είναι εύκολο να το ρυθμίσεις ? θυμάμαι στο ασσέτο κόρσα που είχα δοκιμάσει να παίξω διπλό , ήθελε πολλές ρυθμίσεις δικτύου και να ανοίξεις και πόρτες για να παίξεις διπλό . είχα φωνάξει τεχνικό να μου το κάνει αλλά με το φορμάτ τις έχασα . ελπίζω στο πρόζεκτ καρς να είναι πιο εύκολο . 4) υπάρχει πιθανότητα να παίζει με ένα ακκάουντ και ένα cd key ? τα περισσότερα παιχνίδια σου βγάζουν σφάλμα όταν παίζεις με το ίδιο cd key . δεν ξέρω τι γίνεται με το ίδιο στεαμ ακκάουντ . 5) εαν γίνεται να παίζεις διπλό μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον τρόπο ? ειδικά εαν θέλει να ανοίξεις θύρες στο firewall . Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιούνιος 24, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2017 1)multiplayer έχει 2-3) Δε γίνεται απ'ευθείας. Πρέπει να φτιάξεις dedicated server (το εργαλείο υπάρχει για κατέβασμα στις επιλογές του παιχνιδιού μέσω steam) και μετά να συνδεθείς μέσα απ το δίκτυο στον server, δε ξέρω να σου πω τρόπο γιατί δεν το έχω με τα δίκτυα. Αν δε θέλεις με dedicated server, απλώς φτιάχνεις ένα "δωμάτιο" online, βάζεις κωδικό και μπαίνει ο αδελφός σου εκεί. 4) Όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιούνιος 24, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2017 ευχαριστώ για την απάντηση . πρέπει να ανοίξω πόρτες για να παίξω στο δωμάτιο ονλινε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Ιούνιος 25, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2017 Αν εννοείς για online δωμάτιο μέσω του παιχνιδιού, απ ότι είδα από καποιουσ Που το κάνανε, όχι. Για dedicated server δε ξέρω καθόλου, απ όσο ξέρω περί δυκτιων, δε νομίζω πως χρειάζεται. Αν θες να το ψάξεις περισσότερο κάνε search για pcars dedicated server και θα δεις πώς γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts