karmen1983 Απρίλιος 16, 2019 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2019 On 14/4/2019 at 3:27 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Επόμενο βήμα να παραγγείλω μία τραπεζαρία βεράντας να κάθομαι να απολαμβάνω τον καφέ μου επιτέλους. Αυριο παραλαμβάνω τραπεζαρία Σήμερα ετοίμασα στα γρήγορα ένα διακοσμητικό με παχύφυτα για να κάτσει επάνω στο τραπέζι (έχω πάθει ζημιά λέμε ) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 22, 2019 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2019 Ντροπη!!!!!!!! Δεν παραλαμβανουμε τραπεζι κηπου...Φτιαχνουμε μονοι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 22, 2019 #83 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2019 Τι θα πρωτοφτιάξουμε δεν ξέρω Nέες φυτεύσεις αφού πήγα στην έκθεση λουλουδιών στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης Πέρασα μία πολύχρωμη μέρα Και προς το παρόν είμαστε σε αυτή τη φάση. Υπόσχομαι ότι δεν θα φυτέψω άλλο μέσα στη Μεγαλοβδομάδα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 22, 2019 #84 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2019 Νομίζω ότι είναι αρκετά πυκνά φυτεμένα ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Απρίλιος 23, 2019 #85 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2019 Ενα χρησιμο εργαλειο ,απ το ξεστοκαρισμα του ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, στα 27 ευρω...Στο ΣΚΡΟΥΤΖ εχει 60+.... Πολυ καλο μπορντουροψαλιδο που ειναι κ για πολλες αλλες χρησεις. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Απρίλιος 23, 2019 #86 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2019 πωπω πρεπει να ξυριζει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 1, 2019 #87 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2019 Οταν η φυση εχει κεφια 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάϊος 3, 2019 #88 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2019 Η παρεα ολο και μεγαλωνει. Αντε να δουμε αν θα καταφερουμε να φαμε και κανα ντοματινι ή πιπερια Αυριο θα προχωρησω στη στηριξη 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 3, 2019 #89 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2019 Αγάπη, μια χαρά θα πάνε! Εν τω μεταξύ, τι φοβάσαι, όταν υπάρχει τέτοια "επιστασία" και προσοχή, τι ανάγκη έχεις ! ! ! Πρέπει να μύρισε κάθε ένα φυτό, και πολύ προσεκτικά, οπως τον κόβω ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 4, 2019 #90 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2019 On 1/5/2019 at 8:44 ΜΜ, το μέλος karmen1983 έγραψε: Οταν η φυση εχει κεφια +1 Spoiler sorry για το ξεχειλωμα. 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 4, 2019 #91 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2019 Αυτά δεν είναι απλά κέφια ,εδώ "ξεκαρδίστηκε" στα "γέλια" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 4, 2019 #92 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2019 (edited) φετος δεν τις κλαδεψα για αυτο γινανε ετσι και ανθισαν ποιο νωρις απο τις αλλες.αν καποιος/α θελει οταν τις κλαδεψω στελνω να φυτεψει. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2019 από 2cpu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Μάϊος 9, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #93 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2019 Σήμερα πήγα μια μικρή εκδρομή στην Κηφισιά. Ανοιξε το μάτι μου πραγματικά. Πολύ ωραίο περιβάλλον, με μεγάλη ποικιλία. Εννοείται ότι όλο και κάτι πήρα. Όσοι ασχολήστε νομίζω αξίζει να πάτε μία βόλτα. Spoiler Και ο κήπος μου στην τωρινή του φάση Λιακάδα μερικές μέρες και έγινε το θαύμα Ντομάτες Spoiler Καλλιστήμονας Spoiler Ντάλιες Spoiler Ντιτζιτάλις (δηλητηριώδες και φαρμακευτίκό) Spoiler Αλστρομέρια ή Κρίνος των Ίνκας Spoiler Σαν της γαρδένιας τον ανθό Spoiler Γκαζάνια η ντροπαλή. Στον ήλιο δείχνει τα άνθη της. Στο σκοτάδι ή την σκιά κλείνει σαν ντροπαλό κοριτσάκι. Spoiler 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
W00D Μάϊος 11, 2019 #94 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2019 Καλημέρα, αγόρασα από τον Διαμάντη στην Αθηνάς ένα ψαλίδι της STIHL όπως έγραφε στη συσκευασία του. Όμως το ίδιο το ψαλίδι πουθενά στην επιφάνειά του δεν έχει το σήμα της STIHL. Λέτε άρχισε και η STIHL τις μαιμουδιές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 11, 2019 #95 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος W00D έγραψε: Καλημέρα, αγόρασα από τον Διαμάντη στην Αθηνάς ένα ψαλίδι της STIHL όπως έγραφε στη συσκευασία του. Όμως το ίδιο το ψαλίδι πουθενά στην επιφάνειά του δεν έχει το σήμα της STIHL. Λέτε άρχισε και η STIHL τις μαιμουδιές; Δεν βλέπω μάρκα στο συγκεκριμένο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Μάϊος 11, 2019 #96 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2019 Αυτοί οι "ντροπαλοί" κατασκευαστές πάντα με γοήτευαν ! ! ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Ιούνιος 5, 2019 #97 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2019 Δυο εργαλειακεια κηπου απο ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ ,σε τιμες χωμα.... Το αποκατω , εκτος απο τις 2 κοφτερες ακμες για τα ζιζανια ,με το μπροστα μερος καθαριζεις κ τους αρμους αν εχεις πλακες στον κηπο..... Πολυ καιρο εψαχνα ενα κονταροψαλιδο, χωρις σχοινια, συρματοσχοινα κ λοιπες αηδιες....Α, κ πολυ στενο μπροστα ωστε να εισχωρει ευκολα κ να μην μπερδευεται σε κλαδια... Στην ουσια ηθελα μια ψαλιδα 2μετρη.... Γιαπωνεζικο , ΤΟΡ ΜΑΝ , παναλαφρο κ πολυ πρακτικο, ειδικα για τη μεγαλη κληματαρια στην αυλη του χωριου!!!! Αλουμινενιο κονταρι με χειρολαβη ...[Δε θελω σχολια για την παντοφλα...] Ντιζα χωρις καθολου τζογους που δινει κινηση στις λεπιδες, ρυθμιζομενη..... Πολυ στενη μπροστα, με γαντζο για να τραβας κ τα κλαδια κατω, 2 μετρα μηκος κ ελατηριο επαναφορας.... Ξεχασμενο σε , επισης ξεχασμενο, εργαλειαδικο, στα 35 ευρα με παζαρι...αν βρεθει πουθενα την κοβω πανω απο 50αρικο, αφου μια καλη ,απλη, ψαλιδα φτανει η περναει το 30αρι... Αν την πετυχετε κ τη χρειαζεστε παρτε τη με κλειστα ματια, αποφυγετε αλλα παρομοια με μεγαλη κεφαλη , σχοινια κ λοιπες αβολες παπαριες... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούνιος 5, 2019 #98 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2019 πολυ καλο το κονταροψαλιδο -εχω βαρεθει κι εγω τα αναλογα σε στυλ γαντζου που μπλεκονται σε κλαδια/φυλλα.. μεχρι που σκεφτομουν να φτιαξω ενα σαν αυτο που πηρες (δεν ηξερα οτι υπηρχε-δεν ειχα δει καπου) αν θυμηθεις,οταν με το καλο το δοκιμασεις πες μας εντυπωσεις και ειδικα για τη δυναμη κοπης γιατι εχω μια αμφιβολια για το 'μοχλικο' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούνιος 5, 2019 #99 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Stelios13 έγραψε: Δεν θελω σχολια για την παντοφλα... Σκραπ από τη γνωστή μάντρα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 6, 2019 #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2019 Οι πρώτες τοματούλες μου Και μερικά ηλιακά φωτιστικά για την ομορφιά και την οικονομία 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts