skepasti21 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2017 Καλησπέρα σας, μένω επαρχία και τωρα το καλοκαίρι μένω σε εξοχικό που δεν εχει μόνιμη εγκατάσταση τηλεφωνου, για αυτό λίγο ψαχνωμαι με το mobile internet, όλες τις προηγούμενες χρονιές την έβγαζα με το internet on the go της cosmote αλλά οι τιμές είναι φωτιά.. 30€ τα 5gb?? Έλεος! Τεσπα καλή καρδιά ... Τον τελευταίο καιρό όμως ακούω συνεχώς ότι πλέον οι κεραίες που χρησιμοποιούταν για την τηλεόραση πλέον είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για τηλεφωνία και συγκεκριμένα το 4g της wind λενε ότι φτάνει αρκετά μακριά, στην περιοχή που βρίσκομαι υπάρχει κάλυψη της συγκεκριμένης μπάντας γι αυτο ενδιαφέρομαι να βαλω το internet της wind. Αλλά έχω έναν ενδοιασμό.. ο υπάλληλος του καταστήματος μου βεβαίωσε ότι με το huawei E3531 θα είμαι κομπλέ για 4g ... Δεν καταλαβαινω κάτι όμως... Πώς γίνεται να δουλεύει το 4g από την στιγμή που το συγκεκριμένο στικάκι δεν είναι συμβατό με την 800αρα μπάντα???? Οεο??? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 24, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2017 Εάν πράγματι μιλάμε για αυτό το στικάκι: http://consumer.huawei.com/en/mobile-broadband/dongles/tech-specs/e3531.htm Τότε δεν είναι μόνο θέμα συχνότητας, δεν υποστηρίζει καθόλου LTE. Παρεμπιπτόντως, σκέφτηκες καθόλου το πακέτο SimpleFi? Με αυτό σου δίνουν LTE router και 50GB για 100€ + 2€/μήνα. https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/simplefi-internet-xwris-stathero/ Εάν το θέλεις μόνο για το καλοκαίρι, λογικά σε συμφέρει περισσότερο από τα μηνιαία συμβόλαια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skepasti21 Ιούνιος 24, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2017 Αναλωγικα με τον όγκο ναι, συμφέρει ,αλλά εγώ με 20GB που ουσιαστικά το θέλω για Ιούλιο Αύγουστο, πιστεύω με συμφέρουν περισσότερο τα πακέτα με κάρτα της wind ... 15 ευρώ τα 5GB πιστεύω ειναι καλή φάση. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts