kpetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2017 Για χρηση κατασκευης τυπου trip wire , εννοειτε δεν εχω σκοπο να τυφλωσω κοσμο . Δοκιμασα ενα απλο laserακι κοκκινου χρωματος 5mW αλλα στα 10 μετρα χανεται , αντιστοιχο (και μαλλον πιο ισχυρο ) ενα πρασινο που βρηκα εχει σαφος μεγαλυτερη εμβελεια , αλλα οπως και να χει δεν γινεται γιατι θελω να δουλευει πολλες ωρες οποτε οτιδηποτε χειρος βγαινει off (αποσταση που θελω ειναι σχεδον 100, ~200 στην περιπτωση που κανω την ακτινα να επιστρεφει πισω) Ebay βρηκα κατι τετοια και ενδεχομενος να χτυπισω εκει , ομως ανοιγω αυτο το τοπικ μπας και καποιος ξερει εαν αυτα υπαρχουν στο ελλαντα διοτι 1 μηνας αναμονη ειναι λιγο καπως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 23, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 100m trip wire ???? Πώς θα εξασφαλιστείς από τα false alarms για τόσο μεγάλη απόσταση ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούνιος 23, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2017 (edited) πριν 4 λεπτά, το μέλος dpolal έγραψε: 100m trip wire ???? Πώς θα εξασφαλιστείς από τα false alarms για τόσο μεγάλη απόσταση ; Σκεφτομαι καμια μεθοδο με φωτοαντισταση και την analog in του arduino ωστε να του εχω ενα φασμα επιτρεπτων τιμων . (την φωτοδιοδο λεω να την βαλω στον πατο ενως μικρου σωληνα ωστε κατα κυριο λογο να επιρεαζεται μονο απο το λαζερ ) Παντως τωρα που το βλεπω , ισως και απλα λαζερ χειρος να κανουν , με την προυποθεση να τους βγαλω το module και να το χωσω μεσα στο αλουμινιο . (δεν μου φαινεται να εχει κατι το φοβερο η ψυξη αυτου που εδειξα ) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts