jdogos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23, 2017 Καλημέρα στην παρέα... ΄Εχοντας τον αναφερθέντα επεξέργαστη με μητρική gigabyte και 16gb μνήμη προσπάθησα να κάνω overclocking αλλά οι θερμοκρασίες χτυπήσανε κόκκινο!!!! (85-94*c) με ψήκτρα noctua δυστυχώς απέτυχα. Η ερωτήσεις που ήθελα να θέσω είναι η εξης... 1. Αερόψυξη ή υδρόψυξη? (μόνο για επεξεργαστή) 2. Ποια? (μέχρι 100~ ευρώ) Ευχαριστώ, Δημήτρης.
Dr_Nikiforos Ιούνιος 23, 2017 #2 Ιούνιος 23, 2017 Η noctua είναι εκ των κορυφαίων υλοποιήσεων για air. Το θέμα είναι πόσο ρεύμα έδωσες και που έφτασες το cpu? Σίγουρα μια corsair h110i gt και παρόμοιες θα σου έδιναν καλύτερο αποτέλεσμα αλλά και πάλι παίζει ρόλο τι ταβάνι έχει το cpu chip.
jdogos Ιούνιος 23, 2017 Author #3 Ιούνιος 23, 2017 (edited) Έκανα δυο δοκιμές, μια με χρονισμο 3,8ghz και vcore 1.2v και άλλη μια με 4,0ghz και vcore 1.3v. Θέλω να φτάσω 4 με 4,2 το πόλυ αλλά η θερμοκρασία είναι το πρόβλημά μου. Το πρόγραμμα που θέλω να τρέξω είναι το prepar3d v4 64bit, (εξωμοιωτής πτήσης) πολύ απαιτητηκός!!!! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2017 από jdogos
Recommended Posts