Vatos_locos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2008 λοιπών έχουμε και λέμε λέω να πάρω 2 4850 και να μπούνε σε νερό. η λούπα που είχα φτιάξει είναι με ένα διπλό χοντρό ψυγείο black ice 2 Pro για την ακρίβεια και η ερώτηση είναι αν οι κάρτες θα την παλεύουν με ένα διπλό ψυγείο εννοείτε οτι το διπλό θα είναι μόνο για τις κάρτες σε δική τους λούπα ξεχωριστή τώρα αντλία και μπλόκ δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο αλλά για αντλία μια eheim 600 λίτρα και block 2 mcw60-r θα έιναι τι λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιούλιος 2, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 πιστευω οτι φτανει...οχι για κανιβαλισμους(ξερεις εσυ..) αλλα για καλα ρολογια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 2, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 ε οτι θα φάνε ρεύμα θα φάνε αλλά για κάθε μέρα θα παίζουν με ένα νορμάλ overclock οπότε να προχωρήσω ε ? άντε ένα block ακόμα και τις κάρτες σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Ιούλιος 2, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Απ'οτι είδα σε άλλο forum υπήρχε 1 παίδι που έπαιρνε άγριες θερμοκρασίες με μια απο δαύτες. Συγκεκριμένα, αν θυμάμαι κάλα 85 idle, 95 load και 100+ σε πολλύ load (Crysis) γι'αύτο νομίζω πως θες τριπλό. (οι θερμοκράσιες ήταν έτσι χώρις o/c) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 2, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Τι διάμετρο σωλήνα θα βάλεις?Θα είσαι άνετα να παίζεις σε stock, αλλά όχι και o/ced. Άσε που τα ψυκτράκια στις μνήμες δεν θα την παλεύουν χωρίς περαιτέρω ψύξη. Καλό θα ήταν να ρίξεις και εκεί ενα block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 2, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Απ'οτι είδα σε άλλο forum υπήρχε 1 παίδι που έπαιρνε άγριες θερμοκρασίες με μια απο δαύτες. Συγκεκριμένα, αν θυμάμαι κάλα 85 idle, 95 load και 100+ σε πολλύ load (Crysis) γι'αύτο νομίζω πως θες τριπλό. (οι θερμοκράσιες ήταν έτσι χώρις o/c)με τι ψύξη ? αυτό για στοκ μου φαίνεται που λες.τριπλό και να θέλω δεν υπάρχει περίπτωση για αρχή δεν χωράει Τι διάμετρο σωλήνα θα βάλεις?Θα είσαι άνετα να παίζεις σε stock, αλλά όχι και o/ced. Άσε που τα ψυκτράκια στις μνήμες δεν θα την παλεύουν χωρίς περαιτέρω ψύξη. Καλό θα ήταν να ρίξεις και εκεί ενα block.μισή ίντσα θα είναι τα ψυκτράκια γιατί να μην την παλεύουν ? η κάρτες θα έχουν ανεμιστήρα στο πλάι δεν μας ενδιαφέρουν τα ψυκτράκια και δεν πάω να πάρω άλλα block τώρα αφού τα έχω ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 2, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Απ'οτι είδα σε άλλο forum υπήρχε 1 παίδι που έπαιρνε άγριες θερμοκρασίες με μια απο δαύτες. Συγκεκριμένα, αν θυμάμαι κάλα 85 idle, 95 load και 100+ σε πολλύ load (Crysis) γι'αύτο νομίζω πως θες τριπλό. (οι θερμοκράσιες ήταν έτσι χώρις o/c) Aυτο ηταν με Stock..ψήκτρα..η οποια ηταν αλουμινένια...και ο ανεμιστήρας στο Auto.(σε καμια περιπτωση δεν εφτανε 100) Vatos+ Normal O/C στις καρτες + Νormal Vgpu = απλά No go. Οσο για τα ψυκτρακια...ο whunter μαλλον θα εχει στον νου του την διαταξη CF..οπου δεν θα αεριζονται τα ψυκτρακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 2, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 δεν θα είναι νορμάλ = στοκ για αυτό ρωτάμε αν θα την παλεύουν για τα ψυκτράκια το κατάλαβα αλλά δεν μας πειράζει τους πετάω έναν ανεμιστήρα από το πλάι η από πίσω και το βολεύουμε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 2, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Μιλάω για block μόνο για τις μνήμες, πέρα από το block της gpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 2, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 κάτι zalman από αλουμίνιο έχω δει μόνο τα οποία δεν νομίζω να αξίζει να τα μπλέκω άσε τις μνήμες θα έχουν αέρα οι πυρήνες μας ενδιαφέρουν εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Ιούλιος 2, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Για τα 10€ που κάνει αξίζει αρκετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Άσχετο αλλά ξέρει κανείς αν μπαίνει το swiftek mcw60r στην 4870; Θέλω να χτυπήσω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιούλιος 2, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 είναι αλουμίνια όμως ρε συ Αντρέα δεν θέλω να τα μπλέκω συν οτι θα θέλει καλαμάκια για σωλήνες είναι φασαρία είπαμε θα έχει αέρα να τα φυσάει Georgesod κάνει η 3850 με την 4850 έχουν τις ίδιες τρύπες όπως και οι 3870 με την 4870 οπότε το block ταιριάζει και είναι και πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιούλιος 2, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2008 Άσχετο αλλά ξέρει κανείς αν μπαίνει το swiftek mcw60r στην 4870; Θέλω να χτυπήσω 1 είναι αλουμίνια όμως ρε συ Αντρέα δεν θέλω να τα μπλέκω συν οτι θα θέλει καλαμάκια για σωλήνες είναι φασαρία είπαμε θα έχει αέρα να τα φυσάει Georgesod κάνει η 3850 με την 4850 έχουν τις ίδιες τρύπες όπως και οι 3870 με την 4870 οπότε το block ταιριάζει και είναι και πολύ καλό 4870/4850 has the same mounting holes as 3870/3850. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?p=3130213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.