GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20, 2017 (edited) Πωπω τα νευρα μου. Καθε 10 λεπτα, παγωνει ο Mozilla, βγαζει κλεψυδρα, δε μπορω να κανω τπτ και μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα Γινεται παντα στη σελιδα του facebook.Παταω stop script, κλεινω το tab, το ξανα ανοιγω και ολα οκ. Μετα απο κανα 5-10-15λεπτο τα ιδια παλι. Οχι δε θελω να δοκιμασω αλλον browser.Τον mozilla θελω. Εχει κανεις καμμια ιδεα τι σκατα μπορει να ειναι αυτο ; Ευχαριστω. edit: 53.0.3 - 32bit εκδοση (μολις εκανα update σε 54.χ.χ για να δουμε.) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 20, 2017 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 20, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2017 Μακάρι να βρεις λύση. Λόγο κάτι τέτοιον προβλημάτων δοκιμάζω και άλλους browser. Σε μένα μετά από μερικές ώρες το fb σέρνετε, παγώνει ο FF για 3-4 δευτερόλεπτα κτλ. addons: ublock origin, downthemall 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 20, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2017 Σε τι mode? Κανονικό ή Private browsing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 20, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2017 κανονικο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούνιος 20, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2017 Δοκίμασε και σε Private browsing ίσως να βοηθήσει.Αν και βέβαια τι ακριβώς κάνει το συγκεκριμένο javascript ποιος ξέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 20, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2017 απο τοτε που εκανα το ποστ και μεχρι τωρα με την νεα εκδοση δεν μου εχει παρουσιαστει ξανα το προβλημα...θα δουμε ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts