Jump to content

ΨΗΦΙΣΤΕ Logo.......

hipro5

Ποιό από τα δύο?......  

79 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

το μπλεδακι ειναι απαραιτητο για ελληνικη προσπαθεια.συμφωνω παντως με τον Δημητρη ακα 38-45 ετσι οπως τα ειπε.και το Hi-Pro θα ηταν καλυτερο πιστευω

καλη τυχη παντως σε αυτο που ετοιμαζεις ζωρζ:flower:

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 01:34]

κανενα, γιατι δεν το εφτιαξα εγω.

το 2ο, γιατι το ΗΡ ξεχωριζει καλυτερα απο το φοντο, ενω στο 1ο χανεται και χτυπαει πιο πολυ στο ματι το technologies (το οποιο πρεπει να γινει και πιο μικρο και λιγοτερο εντονο, ταπεινη μου γνωμη).

αν δε σε κυνηγησουν ο Hewlett κι ο Packard, θα σε κυνυγησουν σιγουρα αυτοι http://www.hptechnologies.com/

Μπα αυτοί έχουν άλλο είδος........ ;)

zyx απο αυτα που εβαλε η γραφιστρια σου μου αρεσει το πανω-πανω δεξια και το κατω-κατω αριστερα!!

Γιωργο απο τα 2 logo σου ειπα το πρωτο γιατι κανει μεγαλυτερη αντιθεση σε σχεση με το δευτερο...

Με το όνομα Hipro είσαι γνωστός σε όλη την κοινωνία του internet, θα έλεγα οτι είναι σοφότερο να το χρησιμοποιήσεις στο λογότυπό σου...

Από εκεί και πέρα, ψήφισα το δεύτερο, απλά γιατί είναι πιο καλάισθητο...

Θα ήθελα να ψηφίσω το μπλέ που παραπέμπει στην Ελλάδα, όμως θα πρέπει ίσως να αλλάξεις το μέγεθος του technologies και ίσως το χρώμα του HP σε κάτι πιο παλ...

Υ.Γ.:Το πρώτο logo του zyx είναι ευφιέστατο...

Αν και δεν μου άρεσε κανένα από τα δύο, ψήφισα το πρώτο για τους λόγους που είπαν οι προλαλήσαντες...

Από του Καλομοίρη προτιμώ το πρώτο κι εγώ. Επίσης δεν θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το HP, μην σε τρέχουν διάφοροι στα δικαστήρια και επειδή όπως είπε και κάποιος άλλος, με το nikc HiPro5 σε ξέρει όλος ο πλανήτης! Θα πρότεινα πάντως το logo, όποιο κι αν είναι τελικά αυτό, να προσπαθήσεις να θυμίζει Ελλάδα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.