Jump to content

’λλο ένα dead thread για μία DFI LP NF4 UT SLI-D ...

kbilly13

Recommended Posts

:OT:

Αρχική απάντηση από jax7480

Σε μια εταιρια που κανει επισκευες υπολογιστων, οταν ρωτησεις τον χρηστη να σου πει τι εκανε την ωρα που χαλασε το μηχανημα πιστευεις οτι θα σου πει την αληθεια?

Πριν μια εβδομάδα μου είπε χρήστης που δεν άνοιγε το pc του: "Το μόνο που έκανα ήταν ένα update στο cpu από τα 2.6 στα 2.8":blink:

:OT:

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Μητρική για λίγους τελικά η DFI....

Οπότε καλό θα είναι όταν κάποιος ρωτάει ποια μητρική να αγοράσει για Α64 να προτείνουμε DFI μεν αλλά να θυμόμαστε να λέμε και στον μελλοντικό κάτοχο το πόσο ευαίσθητη είναι αυτή η μητρική ή το πόσο μεγάλη ζημιά θα μπορούσε να πάθει αν κάνει παράλογες επιλογές στο BIOS.

Δεν θεωρώ σωστό πάντως σε κάθε thread για προβληματική DFI να θεωρούμε τον οποιοδήποτε χρήστη εμμέσως πλην σαφώς απρόσεχτο ή ίσως ακόμα και άσχετο.

δε μπορω να καταλαβω πως τις χαλατε τοσο ευκολα , ακομα και εγω ο καρασχετος την εχω στη τσιτα και ειναι 24/7 εδω και 16 μερες χωρις κιχ. Πριν απο τις 16 μερες αυτες το τι ρεσταρτ τις ειχα ριξει και τι αλλαγες στο βιος κλπ δε περιγραφεται. Τι να πω αλλο .

Κι εγώ ρε Γιώργο δε ξέρω πως γίνεται και μου δουλεύει η Asus A8V Deluxe μια χαρά και παραφορτωμένη ενώ άλλοι δεν μπορούσαν να περάσουν καν τον AGP driver αλλά τι να κάνεις?

Τελικά πρέπει να είναι θέμα χρήστη.

Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσω κάτι

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΗΝ DFI....η DFI ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ....ΟΚ?

Πάμε παρακάτω...

ΜΟΥ ΜΑΜΗΣΑΤΕ ΤΟ THREAD ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Λοιπόν....

Όσο για τον χαμό της μητρική.....

Γιατί πρέπει να φταίνε οι χρήστες της μητρικής που κάηκε?δεν το κατάλαβα....

Δλδ άν είχε κάποιο πρόβλημα η μητρική εγώ φταίω?εγώ φταίω που η μητρική διάβαζε την 3.3 1.5?

Δλδ έλεος....και μην ακούω από μερικούς που έχουν την μητρική και δεν τους έχει καεί ότι πως γίνεται εγώ να την έχω και δεν έχει τίποτα.....τότε αυτός είναι ΕΠΙΔΟΞΟΣ overclocker...γιατί όταν κάνεις υπερχορνισμό ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει....

Τεσπα...μόλις έκανα ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν την έχουν δει ακόμα....πιστεύω μέχρι το απόγευμα να την έχουν δεί....

@JimmyFox

κοιτα....υπάρχουν χρήστες και "χρήστες".....

Ευχαριστώ...

ea6gka @ υπάρχουν απλά πράγματα τα οποία άλλοι θεωρούν δεδομένα άλλοι όχι , εγώ παράδειγμα καλού κακου βγάζοντας μνήμες pci κλπ . τραβάω και ένα poweroff απο το κουμπί με κλειστό psu απο πίσω ώστε να φύγει το τυχόν ρευμά που κρατά το mobo , . αλλος μπορεί όχι , αυριο μεθαυριο μπορεί να ακουσουμε πως το msi βγάζει το τάδε πρόβλημα αν δεν κάνεις την διαδικασία αυτή κατά την αλλαγή ;) . [όχι ότι είναι έτσι σίγουρα .. λέμε τώρα.]

φύλαγε τα ρούχα σου που λέμε .

Αυτό είναι κανόνας...και στο υπογράφω ότι μερικοί από εδώ μέσα που το ΠΑΙΖΟΥΝ υπερχρονιστές ποτέ δεν το έχουν κάνει.....

Αυτά

Αρχική απάντηση από kbilly13 [Σήμερα, στις 04:13]

δεν είχα καμμία διάθεση για ένταση, και κάποιος που διάβασε το thread, θα είδε ότι το κλίμα χάλασε και αρχισαν οι παρεκτροπές από το post-σφήνα του Arapi και μετά - δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος...

Το ποστ του Arapis ήταν το #34. Μπόλικα ποστς πιο πάνω είδα αυτό το ποστ (για την ακρίβεια, είναι το #16), που ήταν και η πρώτη σου απάντηση/συνεισφορά στο πρόβλημα του χρήστη:

Αρχική απάντηση από kbilly13

μην θεωρείς τον εαυτό σου γκαντέμη, ούτε ο πρώτος είσαι, ούτε ο τελευταίος (είναι μακρύς ο κατάλογος... )

κάντε και εσείς ρε παιδιά μια ηλεκτρική εγκατάσταση της προκοπής! βάλτε και κανα τροφοδοτικό! (1000w ας πούμε, με 15 κυκλώματα ασφαλείας-σταθεροποιητές) - Dfi έχετε, όχι ότι κι΄ότι!

πλάκα πλάκα, από όσους ξέρω, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ δεν δούλεψε σωστά - και δεν εννοώ σε καταστάσεις extreme, αλλά μέσου overclock

στην αρχή έλεγα ότι μπορεί να φταίει ο λάθος χειρισμός του χρήστη, ή κάποιο ελλατωματικό hardware - ΑΛΛΑ δεν μπορεί σε τόσες και τόσες περιπτώσεις να φταίνε όλα τα άλλα εκτός την μητρικής! όντως, σαν πολύ ευαίσθητο είναι το "καμάρι" μας...

θα ήθελα να μάθω πραγματικά το ΠΟΣΟΣΤΟ rma....

(από τις περιπτώσεις που ξέρω πάντως, είναι 4 στις 6!)

Εσύ δεν βλέπεις καμιά ειρωνία σε αυτό ^^ το ποστ, ε;

Ή μάλλον, για να το θέσω λίγο διαφορετικά: πως ακριβώς βοηθάς τον ΑΝ7 OverClocker με αυτήν την απάντηση;

Και πως ακριβώς προσπαθείς να ΜΗΝ διαιωνίσεις μια κατάσταση;

Δηλαδή μπήκες σε ένα thread με 15 ON topic απαντήσεις, και ποστάρεις μια απάντηση που όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά προκαλεί κιόλας.

Λοιπόν, δεν διατίθεμαι να αφήσω άλλο thread να "σκιστεί" με τον ίδιο τρόπο. Κανόνησε την πορεία σου βρες έναν τρόπο να συνεισφέρεις στις συζητήσεις, αντί να προκαλείς συνεχώς flames.

Ευχαριστώ.

δεν βλέπω και καμμία φοβερή ειρωνία

όλο ακούω ότι φταίνε τα τροφοδοτικά (μα καλά - ξαφνικά- όλα άχρηστα είναι?)

φταίνε οι επεξεργαστές που καίγονται με 1.55-1.60? εμένα (και σε άλλους) γιατί δεν καίγεται δλδ με 1.74 συνέχεια (και 3.13vmem) - on air

ή οι αυξομειώσεις του ρεύματος (όλοι εμείς οι υπόλοιποι, σε δίκτυο της ΔΕΗ δεν είμαστε?)

ευαίσθητο.. δλδ δεν είναι? με προσοχή πως θα βάλουμε τις μνήμες, ή τους δίσκους, να τη βγάζουμε καμμια ώρα από το ρεύμα να "συνέλθει" ...

να κάνουμε και καμμιά "διατριβή" στο bios για να δουλέψει?

ή φταίνε οι χρήστες για ανεξήγητες καταστάσεις? ή έχουν όλοι την όρεξη και το χρόνο? υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή από το να κάνουμε το pc μας να δουλέψει και να δώσει το "κάτι" παραπάνω

και με βάση αυτά, θα γίνω και ειρωνικός, θα πω και το κάτι παραπάνω

μήπως σε πρόσβαλα? έθιξα τη μητρική σου? και αν ναι, συμφωνώ, αλλά για μηχάνημα μιλάω, όχι προσωπικά σε κανέναν, δεν θίγω πρόσωπα - πιο πολύ σε πείραξε η ειρωνία μου περί μηχανήματος DFI, παρα τα απαράδεκτα και ανεπίτρεπτα σχόλια στο πρόσωπό μου - περί πεθερών και κακών γριών και κολλημένων και το μ#@νί της Χάιδως?!

ας το κρίνετε αυτό όπως θέλετε -

και συγχαρητήρια αν πιστεύεις ότι μια ειρωνία για κάποιο μηχάνημα ενοχλεί περισσότερο από ότι η ειρωνία για το πρόσωπό μου συγκεκριμένα

να σας χαίρεστε - εσάς και το forum σας- αν πιστεύετε έτσι!

Καλο θα ηταν ο καθενας μας να εκφραζει την αποψη του για προιοντα που εχει δοκιμασει.Στην συγκεκριμενη περιπτωση kbilly13 οι αποψεις σου περι DFI ειναι απλα εικασιες που πραγματικα δεν ταιριαζουν σε αυτο το forum

Αρχική απάντηση από Husky125 [Σήμερα, στις 18:27]

kbilly13 οι αποψεις σου περι DFI ειναι απλα εικασιες που πραγματικα δεν ταιριαζουν σε αυτο το forum

δεν διάβασες τα post μου φαίνεται... μίλησα και για άτομα που ξέρω - που ήμουν μπροστά..

ενώ το θάψιμο που πέφτει σε άλλες εταιρείες, από άτομα που ΔΕΝ έχουν δοκιμάσει τις συγκεκριμένες μητρικές, ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ σε αυτό το forum ε?

Συγνώμη κι όλας που διακόπτω αλλά ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΜ Η ΣΕ ΑΛΛΟ ΘΡΕΝΤ?...ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ?

Και να πώ κάτι τελαυταίο περί του θέματος δεν σε είδα να λές κάτι που να με βοηθούσε...όπως και άλλων.....οπότε συμφωνώ με τον chosen....

Πάω να τους ξανα κάνω ένα τηλέφωνο μπας και την ειδαν επιτέλους

λοιπόν, ποιος μάγκας πήρε μόλις στο κινητό μου με ΑΠΟΚΡΥΨΗ, και άρχισε βρισίδια και απειλές? ε? ποιος είσαι ρε μάγκα? για φανερώσου

πως το βλέπετε αυτό?

(AN7 overclocker sorry για το off topic μου)

μπραβο μας!

τα καταφεραμε για αλλη μια φορα.

αλλο ενα Thread για το οποιο πρεπει να ημαστε ΟΛΟΙ παρα πολυ περηφανοι.

και εις ανωτερα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.