Jump to content

δεν ανοιγει ο υπολογιστης

def

Recommended Posts

αφου τα δοκιμασες ολα δοκιμασες να αναψεις τη μητρικη απο τα εσωτερικα της διακοπτακια?

κατω κατω δεξια εχει 2 διακοπτακια...το ενα ειναι ρεσταρτ και το αλλο ειναι για να ανοιγει/κλεινει...και εφοσον αναβει το λαμπακι των μνημων τοτε η μητρικη παιρνει ρευμα...

κατι μου λεει οτι κανεις κατι λαθος...

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

αν εχει καει γιατι αναβουν τα λαμπακια και περνει ρευμα; να καηκε ετσι στα καλα καθουμενα χωρις να κανω overcl........δινοτας περισσοτερο ρευμα θα ελεγα οτι το εκανα αλλα δεν εκανα κατι τετοιο

Και εμένα μου είχε καεί η ΑΝ7 και ένα πανελάκι με κάτι διαγνωστικούς αριθμούς άναβε κανονικά. Δε σημαίνει ότι επειδή κάηκε η μητρική τα λαμπάκια δεν πρέπει να ανάβουν.

Για αρχή βγάλε τα ΠΑΝΤΑ από την μητρική και άσε τη τροφοδοσία και το ηχειάκι. Και τη cpu βγάλε και τις μνήμες. Ο΄λα για όλα. Μετά βραχυκύκλωσε για να πάρει μπρός η μητρική και πές τί μπιπ ακούς.

ΑΠό την εμπειρία μου, το πιό ευαίσθητο κομμάτι σε έναν υπολογιστή είναι η μητρική. ΑΝ είναι να κάει κάτι, πρώτα αυτή θα την πληρώσει!

ουτε και γω ξερω πως.εκει που πηγα να την περασω πεταχτηκαν τα ελατηρια απο τα διακοπτακια, απο που να βραχυκικλοσω την μητρικη απο τα διακοπτακια που σπασανε;

και κατι αλλο στην συνδεση που τροφοδοτικου θα συνδεσω και το 4πινο που ειναι διπλα στην pci-e 16 με το μικρο βυσματακι που συνδεω και το φλοπυ;

θα θελα να σας ενημερωσω τελικα η dfi παρεδωσε τελικα το πνευμα της ,αφου πηγα και εβγαλα οτι ειχε απο πανω,προσεξα το chip του bios ειναι καμενο,πανω στο chip εχει ενα καφε χρωμα που δειχνει οτι καηκε.θαθελα να σας ευχαριστησω οσους μου εδωσαν της συμβουλες τους,πιο πολυ με πειραξε γιατι δεν εκανα κανενα overcl....η να δωσω παραπανω ταση ρευματος,ολα γιναν στα καλα καθουμενα.ηθελα να ρωτησω στην εγγυηση πρεπει να βαλω ολα οτι ειχε μεσα το κουτι;

κριμα ρε γμτ...ισως να ετυχε το κομματι...

οσο για την εγγυηση...δεν νομιζω να ειναι αναγκαιο να βαλεις μεσα τα μπιχλιμπιδια...

οπως ειπες ομως εχεις σπασει τα διακοπτακια...και περιμενεις να στην αλλαξουν??

αν μπορείς επέστρεψε τη μητρική με όλα όσα είχε το κουτί. cd καλώδια όλα. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να πείς όλη την ιστορία. Να το παίξεις κινέζος. Απλά ότι μια ωραία μέρα δεν ξεκίναγε ο υπολογιστής. Μπορεί και να μην το δουν, διαφορετικά θα αρχίζουν τα μα και μού μέχρι να στην αλλάξουν. Αλλά πολύ περίεργο προβλημα. Να καεί το chip του bios! Ρε μπράβο. Φαντάσου τι άλλο θα έχει καεί!

κριμα φιλε μου - ατυχια (αλλα και απροσεξια)

για rma δεν χρειαζεται να βαλεις τπτ αλλο πλην της μητρικης στο κουτι

καλα, τα διακοπτακια π ω ς καταφερες και τα εσπασες??

Αρχική απάντηση από aspirin

να τα βάλει όλα στο κουτί εκτός κ αν δεν τα έχει για καλό και για κακό. Με ένα δυο καλώδια που θα καβατζώσει από τη μητρική δεν έχει νόημα.

δεν ειναι θεμα ''να καβατζωσει ενα δυο καλωδια'' αλλα το πως λειτουργει συνηθως το rma -τουλαχιστον απ οσα γνωριζω μεχρι τωρα....

Ωραία αλλά δεν είναι τίποτα να βάλει πίσω τα καλώδια και τα βιβλιαρακια, cd και ότι άλλο είχε το κουτί. Αν δεν τα έχει οκ, ας μη τα βάλει στη τελική. Απλά όταν ανοίξουν το κουτί οι τεχνικοί στο RMA θα έχουν μια θετική εικόνα αν είναι περιποιημένο το εσωτερικό. Από αυτή τη λογική το λέω. Φαντάζομαι και με μια σακούλα να τους πας τη μητρική δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά δεν θα είναι το ίδιο. Καταλαβαίνεις τη διαφορά.

παιδια Δευτερα θα παω θεσσαλονικη στην ινφοκουεστ απο κει την πηρα θα τα παρω ολα μαζι μου,οτι ειχε το κουτι οσο για τα διακοπτακια που σπασανε οταν την αγορασα πηγα να την ανηξω και πεταχτηκαν τα ελλατηρια απο τα διακοπτοκια μαλλον ετσι ητανε απο την αρχη,ευχομαι να μου την αλλαξουμε.δεν ξερω τιποτε για αυτην την εταιρια πως λειτουργει στις επιστροφες

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολο το φορουμ.αφου πηγα την μητρικη μου στο καταστημα απο το κιλκις που το πηρα,να ενημερωσω οτι απο την μητρικη ελειπε το φρειμ για το σοκετ και τα διακοπτακια απο το ρεσιτ και παουερ της μητρικης οι ανθρωποι της info-quest δεχτηκαν τα μου την αλλαξουν,τωρα δοκιμασα τις μνημες και δουλευουν σε αλλο pc. εμεινε η καρτα και ο επεξεργαστης.ηθελα να ρωτησω μπορει να καει η καρτα γραφικων και ο επεξεργαστης χωρις να καουν οι μνημες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.