jamesbond Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2017 πως γινεται να αλλαξω γλωσσα στο mozzila?πηγαινω στις ρυθμισεις και βαζω greek και δεν μου τα εμφανιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 12, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Μαθε Ρωσικα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 σοβαρα λεω τωρα επειδη εκανα φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 12, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 μου εμφανιζει απο κατω με κοκινα γραμματα ενα κωδικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 βγαλε Screenshot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2017 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 https://support.mozilla.org/en-US/questions/931161 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 (edited) επειδη δεν γνωριζω καλα αγγλικα μπορεις να μου πεις τι πρπει να κανω ακριβως? σε safe mode δεν ξερω πως μπαινει Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2017 από jamesbond Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2017 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Καποιο Addon τα εκανε σκ@τα και -μαλλον- θελει reset ο firefox. Πανω στην μπαρα που γραφεις τς διευθυνσεις, πατα "about:support" και πατα Enter. Πανω δεξια θα σου γραψει "Refresh Firefox". Αυτο θα κανει ενα ολικο reset, σαν να το εγκαταθιστας πρωτη φορα. Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει, αλλα αυτο βρηκα με ενα search. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιούνιος 12, 2017 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 (edited) Για να καταλάβω και εγώ που καίω μαζούτ. Ο mozilla είναι στα αγγλικά; Αν είναι εγγλέζικος και θες να τον κάνεις Ελληνικό τότε κατεβάζεις την Ελληνική έκδοση από τον σύνδεσμο που έχει ο GoMaR. Θα κάνεις εγκατάσταση και θα το δει σαν αναβάθμιση και θα γίνουν όλα Ελληνικά. Αν είναι κάτι άλλο πες το. Ωχ! τώρα είδα που γράφεις για κόκκινα γράμματα. Δες τι λέει και ο YDinopoulos. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2017 από p55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Καποιο Addon τα εκανε σκ@τα και -μαλλον- θελει reset ο firefox. Πανω στην μπαρα που γραφεις τς διευθυνσεις, πατα "about:support" και πατα Enter. Πανω δεξια θα σου γραψει "Refresh Firefox". Αυτο θα κανει ενα ολικο reset, σαν να το εγκαταθιστας πρωτη φορα. Δεν ξερω αν θα σε βοηθησει, αλλα αυτο βρηκα με ενα search. οκ ευχαρστω πετυχε μηπως φταιει το ad blocker? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2017 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Δεν μπορω να ξερω. Εγω θα ελεγα να περασεις παλι τα addon που ειχες, αλλα σε καθε install, να κλεινεις/ανοιγεις το προγραμμα, μπας και στο ξαναβγαλει. Αν ναι, το τελευταιο addon που εβαλες εχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 το ξαναεβγαλε παλι με το που εγκατεστησα το ad blocker Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2017 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 αρα ξερεις τι φταει.... Μην ρωτησεις γιατι το κανει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamesbond Ιούνιος 12, 2017 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 και ποιο blocker θα βάλω χωρίς να έχω θέματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 12, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Ανοιξε ενα νεο θεμα, και θα σου απαντησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 12, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος jamesbond έγραψε: και ποιο blocker θα βάλω χωρίς να έχω θέματα? uBlock Origin. Το συνιστω. Ελπιζω να υπαρχει κανονικα σε mozilla Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 12, 2017 από tommybertsen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούνιος 12, 2017 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 5 hours ago, tommybertsen said: uBlock Origin. Το συνιστω. Ελπιζω να υπαρχει κανονικα σε mozilla Υπάρχει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 12, 2017 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος Efialtis έγραψε: Υπάρχει! Μια χαρα τοτε, ας το βαλει ο πρακτορ 000 να το τσεκαρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts