Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Μου φαίνεται ότι χάλασε το game... Φαρκραΐζει επικίνδυνα.. Δεν ξέρω, ίσως να είναι η ιδέα μου. Προσπαθεί να κρατήσει "χαρακτήρα" , αλλά κάπου τον χάνει. Ελπίζω να φαίνεται έτσι λόγω του map 

Αν ψάξεις καλά, προτείνει undervolted 8700Κ, γιατί αλλιώς μπορεί να κρασάρει το παιχνίδι, έχει όριο τους 50 βαθμούς

Reveal hidden contents

• Like 2
  • Haha 2
  On 26/1/2019 at 1:22 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Αν ψάξεις καλά, προτείνει undervolted 8700Κ, γιατί αλλιώς μπορεί να κρασάρει το παιχνίδι, έχει όριο τους 50 βαθμούς

Reveal hidden contents

Expand  

Troll-moderator πρώτη φορά βλέπω:p....

• Like 1
  • Haha 1
  On 28/1/2019 at 5:34 ΜΜ, το μέλος psyber έγραψε:

bertsen με ψάρωσες και το γκουκλαρα....

Expand  

Με πειράζει ο Χρυσόστομος γιατί έχω ένα μικρό τοσοδούλι κόλλημα με τις θερμοκρασίες.

• Like 1
(edited)

ομοιοπαθής φίλε και σε καταλαβαινω και σε νιωθω. έχω καστομ λουπα με ντελινταρισμενο 7700Κ. Ας είναι καλά ο @alexcrx με τα χειρουργεία του.

Έγινε επεξεργασία από psyber
  • Like 2
(edited)

δηλαδη οσοι το έχουν αγοράσει ήδη θα το έχουν στο steam, ενώ οι υπόλοιποι όχι;

Έγινε επεξεργασία από psyber
(edited)

Το αστείο είναι ότι ο launcher αυτός τη τελευταία φορά που τον είχα δοκιμάσει < Μάιο 18 > ναι μεν φαίνεται απλός και γυαλιστερός στο μάτι με fancy menuδακια αλλά δεν είχε κάποια ένδειξη πόσος χρόνος απομένει για να ολοκληρωθεί η λήψη. Μόνο ποσοστό και ταχύτητα. Καλομαθε ο popoudakos τους από τα φράγκα των 9χρονων μπουλιδων με το fortnite και πέφτει χρήμα για "πόλεμο" με το στεαμ.

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR

Επικο το παιχνιδι αλλα την εχει σπασει σε πολυ κοσμο η Epic βγαζοντας το παιχνιδι απο το Steam.

Aφου εγινε η διαφημιση του μεσω της πλατφορμας (steam) το δινει η Epic πλεον μονο στο Epic Store.

Και ενα σχολιο που ειδα μεσα στο video τα λεει ολα...

Reveal hidden contents

Συγγνώμη ρε συ αλλά πώς θες να πάρω στα σοβαρά ένα σχόλιο που γράφει πως η επικ ανήκει κάπου όπου πωλούνται δεδομένα στην κινεζική κυβέρνηση; Πλάκα κάνεις ; Ποιος είναι αυτός , το FBI ή η NSA? Ότι γενικά δεν είναι καταξιωμένο και ότι δεν έχει ούτε καν cloud save οκ, αλλά τέτοιες τρίχες δεν μπορώ να διαβάζω από ένα random YouTube comment