DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 11, 2018 #221 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος Seek & Find έγραψε: Πισω στο ΠΟΘ εσυ! Θα το τιμήσω, αλλά βλέπω πως θα χρειαστώ τη γραβάτα του golden boy.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Σεπτέμβριος 11, 2018 #222 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: Πηγαίνω σιγούλια σιγούλια "ανοίγοντας" τις περιοχές του ίδιου level με μένα. Παρεπιπτόντως είμαι lv30...το παιζω σε επίπεδο δυσκολίας nightmare & προχωράω αργά την υπόθεση , ξεκλειδώνω τα travel points και κάνω τις κύριες αποστολές (για lv18) + τις δευτερεύουσες ίδιου ή χαμηλ.επιπέδου... Δεν εχω καταφέρει να σκοτώσω κάποιον phylakitae (o μικρότερος είναι Lv20 εξω από την Αλεξάνδρει) ...δυο τρεις φορές που προσπάθησα πέθαινα...υπάρχει κάποιο pattern που επιτίθονται αλλά δεν πολυασχολήθηκα... Έχω μαζέψει 45Κ νομίσματα περίπου...Δεν αγοράζουμε τίποτα; Αναβαθμίζουμε μόνο τα χρυσά αντικείμενα; Αυτό γίνεται μια φορά και πάπαλα; Υπάρχει διαφορετικό κόστος για αναβάθμιση lv1 σε lv70 και διαφορετικό από lv30 σε lv70;; Θα παρεις διαφορετικά add.effectς ή ψιλοείναι standard ανάλογα με την κατηγορία του όπλου; Δεν έχω πολλά χρυσά ..κατι λίγα από την αρχή λόγω DLC που είναι Lv1 και 2 -3 άλλα (μπαστούνια που δεν "παίζω" μαζί τους) Τα random chests στις "μπλέ" καμήλες δίνουν μωβάκια-χρυσά ? Δεν εχει νοημα να αγορασεις γιατι βρισκεις καλυτερα πραματα. Γενικα μονο χρυσα η αν σου αρεσει πολυ καποιο μωβ, γινεται πολλες φορες αλλα αν το παρακανεις μπορει να σπασει το οπλο. Ναι υπαρχει διαφορετικο κοστος και ειναι ψιλο στανταρ τα upgrades. Απο ολα δινει ο μικρος μαυραγοριτης αλλα συνηθως μωβ - χρυσα. Τα πιατα τα εβγαλα απο το πλυντηριο... ουπς λαθος θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 8, 2018 #223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2018 Έχω κάνει περι τις 90 αποστολές (primary and secondary)...Πόσες περίπου αποστολές εχει το βασικό παιχνίδι και ξεχωριστά τα DLC για 100%? Αν και πανέμορφο με ποικιλία στο οπτικό κομμάτι τείνει να επαναλαμβάνεται όπως και τa FarCry. Στο παιχνίδι τούτο θα τρώει μπουκάλι μια 1080ti από τον 2600 Κ στα 4.4Ghz σε ανάλυση 1440p? Να τον ανεβάσουμε στα 4.5 παίζει...στα 4.6. δύσκολα...Θα κερδίσουμε κατιτίς; εχει νόημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 8, 2018 #224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2018 κάνε λίγο optimazation πήγαινε στο odysey θέμα (επειδή έχουν ίδιες ρυθμίσεις) στο έβαλα από κάτω όπως δοκίμασε και αυτό 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 8, 2018 #225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2018 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος sstav έγραψε: Στο παιχνίδι τούτο θα τρώει μπουκάλι μια 1080ti από τον 2600 Κ στα 4.4Ghz σε ανάλυση 1440p? Να τον ανεβάσουμε στα 4.5 παίζει...στα 4.6. δύσκολα...Θα κερδίσουμε κατιτίς; εχει νόημα; 3-5 fps οσο και να τον ανεβασεις. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 8, 2018 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 8, 2018 #226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: Στο παιχνίδι τούτο θα τρώει μπουκάλι μια 1080ti από τον 2600 Κ στα 4.4Ghz σε ανάλυση 1440p? Αθώα ερώτηση. Το ζουμί είναι ότι πήρες ti. Καλορίζικη. Θα περάσει τη δική της οδύσσεια στο ac odyssey, πιστεύω, όμως, ότι θα δείξει τα δόντια της.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 9, 2018 #227 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2018 @sstav Μόλις χτες έκανα uninstall το παιχνίδι. Έλεγε μέσα ακριβώς. 137 νομίζω; Δεν είμαι εντελώς σίγουρος ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 9, 2018 #228 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2018 πως γκεγκεν αυτό; εγώ έχω να ξεκλειδώσω όλες τις 35αρες φεύγα λεβελ περιοχές , να προχωρήσω την κυρίως ιστορία και τα DLC!! σαν λίγα μου φαινονται τα 137... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 9, 2018 #229 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2018 πριν 42 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: @sstav Μόλις χτες έκανα uninstall το παιχνίδι. Έλεγε μέσα ακριβώς. 137 νομίζω; Δεν είμαι εντελώς σίγουρος ... Το έπιασες το κατοστάρι ή έμεινες στο 97%; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 9, 2018 #230 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2018 99% επειδή δεν ανέβασα κάτι βλακείες, ούτε θυμάμαι τι. . . Μπορεί να κάνω λάθος Σπύρο. Δεν θυμάμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 9, 2018 #231 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: πως γκεγκεν αυτό; εγώ έχω να ξεκλειδώσω όλες τις 35αρες φεύγα λεβελ περιοχές , να προχωρήσω την κυρίως ιστορία και τα DLC!! σαν λίγα μου φαινονται τα 137... πριν 2 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: 99% επειδή δεν ανέβασα κάτι βλακείες, ούτε θυμάμαι τι. . . Μπορεί να κάνω λάθος Σπύρο. Δεν θυμάμαι 1037 είναι και ντρέπεται να το πει. Αν τον ρωτήσεις, θα στα πει σε άπταιστα αιγυπτιακά. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 9, 2018 #232 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: 1037 είναι και ντρέπεται να το πει. Αν τον ρωτήσεις, θα στα πει σε άπταιστα αιγυπτιακά. Ale mahmout ibrahim alemahaoua Δεν θυμάμαι ρεεεε αλήθεια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 12, 2018 #233 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 On 10/8/2018 at 2:38 PM, sstav said: Στο παιχνίδι τούτο θα τρώει μπουκάλι μια 1080ti από τον 2600 Κ στα 4.4Ghz σε ανάλυση 1440p? Να τον ανεβάσουμε στα 4.5 παίζει...στα 4.6. δύσκολα...Θα κερδίσουμε κατιτίς; εχει νόημα; λοιπόν... υπάρχουν σημεία όπου η GPU πεφτει ακόμα και στο 72% με CPU utilization σε όλους τους πυρήνες/threads στο 100%... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 12, 2018 #234 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 πριν 4 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: λοιπόν... υπάρχουν σημεία όπου η GPU πεφτει ακόμα και στο 72% με CPU utilization σε όλους τους πυρήνες/threads στο 100%... Οι 8700k/2700x σε φωνάζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 12, 2018 #235 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 αστα ... ακούω φωνές αλλά σαν να ακούω περισσότερο το τεφαλ να ερχεται κατακούτελα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 12, 2018 #236 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2018 Μόλις τώρα, το μέλος sstav έγραψε: αστα ... ακούω φωνές αλλά σαν να ακούω περισσότερο το τεφαλ να ερχεται κατακούτελα... Πάρε ΤR τότε. Η συσκευασία βοηθάει στην κατακεφαλιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 31, 2018 #237 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2018 ειμαι Lv42...σε nightmare mode με lvup τους εχθρούς...ψιλοβαρέθηκα να γυρνάω δώθε κείθε...πρέπει να καταπιαστώ με τις βασικές αποστολές (να το τελειώσουμε κάποια στιγμή)... Από τα DLC το curse of the pharaons αξίζει; Ζητάει να κάνει αυτόματα lvup σε lv45 ... και θα πάρω τρία lv αβασάνιστα /αβάδιστα ; Αν ήμουν 30 Lv το ίδιο? ή ισχύει μόνο για το DLC το level up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 31, 2018 #238 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος sstav έγραψε: Από τα DLC το curse of the pharaons αξίζει; Ζητάει να κάνει αυτόματα lvup σε lv45 ... και θα πάρω τρία lv αβασάνιστα /αβάδιστα ; Αν ήμουν 30 Lv το ίδιο? ή ισχύει μόνο για το DLC το level up? Όταν το πήρα ήμουν ήδη 50 level Συνεπώς δεν ξέρω. Είναι πολύ καλό το Curse of the Pharaohs. To Hidden ones , έτσι κι έτσι (μικρό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Οκτώβριος 31, 2018 #239 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2018 Spoiler Ετσι ειναι τα μικρα ντρεπονται κ κρυβονται 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Δεκέμβριος 25, 2018 #240 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2018 Το κατέβασα το πρωί. Θέλω να το ξεκινήσω, αλλά έχω και το styx στη μέση. Θα μοιράσω τον χρόνο μου μάλλον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts