Jump to content

Recommended Posts

Αρχαια Αιγυπτος, △, νεο συστημα μαχης σε ενα πανεμορφο και τεραστιο κοσμο.

• Like 1

Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια της σειράς. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω, πλέον, το story, αν υποτεθεί ότι υπήρχε ποτέ τέτοιο, ενώ τα προβλήματα στα δύο τελευταία creed (unity και syndicate) ήταν ιδιαιτέρως ενοχλητικά. Άκυρο σύστημα μάχης, ηλίθιοι (εντελώς όμως) εχθροί, π.χ. σκοτώνεις κάποιον φρουρό, χτυπά συναγερμός και 30 δευτερόλεπτα μετά, το γεγονός ξεχνιέται και οι φρουροί επιστρέφουν στις predetermined περιπολίες τους. Τώρα, πάμε στην Αίγυπτο. Ωραίο ακούγεται, αλλά κρατώ μικρό καλάθι. Αν και αυτός ο τίτλος έχει σωρεία προβλημάτων, θα είναι και το τελευταίο creed που θα παίξω.

^^

Ολους μας χαλαει που το storyline εχει κυριολεκτηκα ΠΑΓΩΣΕΙ αλλα ολοι μας θα το παιξουμε :hehe:

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
(edited)

γελάω μεταξύ High super duper ultra !!!

https://overclock3d.net/reviews/software/assassin_s_creed_origins_pc_performance_review/4

high

29115537843l.jpg

ultra high

29115549587l.jpg

και ubicrap

29125011481l.jpg

και επίσης

http://www.guru3d.com/news-story/assassins-creed-origin-drm-triggers-high-cpu-utilization.html

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Βγήκε Patch: 

Reveal hidden contents

Είμαι σε μία φάση όπου θέλω να το πάρω, αλλά διστάζω, γιατί θέλω να αποδίδει καλά, γιατί είναι noobisoft, έχει DRMs Denuvo, Uplay, Steam και VMprotect (oh God...), και δε θέλω να τους δώσω 40+€.

Από την άλλη, πλησιάζει η γιορτή μου ( :whistling: ) , και το Patch δείχνει ότι θέλουν να βελτιώσουν το implementation του/των DRM και το γενικότερο performance σε 4πύρηνα CPU. 

Η φάση πάντως μου μοιάζει:

Somewhere in Ubi HQ

- Ρε σεις, θέλετε να αξιοποιήσουμε τους νέους Ryzen 7 των 8c/16t και τους 8700K + ? 

- Ναι ρε, πες καμία ιδέα.

- Να ρίξουμε Denuvo και VMProtect, να τους τινάξουμε τα πέταλα και να αγοράζουν καινούριους επεξεργαστές. 

- Καλή ιδέα, αφού δε μπορούμε να τους αξιοποιήσουμε για χάρη του Performance, ας γίνει έτσι. Να νομίζουν ότι το παιχνίδι κάνει utilize όλα τα Cores/Threads για να τρέξει καλύτερα.

- Ναι ρε σεις, άσε που θα χ3στούμ3 στο τάλιρο και δεν θα το σπάσουν ποτέ.

- Χαχαχα, σωστός μαν, εξάλλου η κινηματογραφική εμπειρία των 30FPS είναι που μετράει

:hehe: 

• Like 2
  • Haha 1
(edited)

Εγω Denuvo και VΜProtect δεν βαζω στον υπολογιστη μου προτιμω να το κατεβασω με crack οταν βγει. Αν και δεν νομιζω να αξιζει ο κοπος το κατεβασμα βγαινουν πολυ καλυτερα παιχνιδια ας παει να πνιγει η Ubisoft

Έγινε επεξεργασία από Vasot

Ubisoft έχω σταματήσει να αγοράζω έτσι και αλλιώς

Γιατί πολύ απλά όλα τα games τους είναι χαλί μαύρο ! Από πλευράς optimization

Παίδες, δεν καταλαβαίνω γιατί προβληματίζεστε.

Ειδικά για την ubisoft (αλλά και για άλλες εταιρίες) ισχύουν τα κατωτέρω: 1) Βγαίνει το παιχνίδι (ουάου, φοβερό, μπράβο, 30 fps min), 2) Μελέτη παρουσιάσεων και άφθονο γέλιο με τα γελοία προβλήματα που βασανίζουν το παιχνίδι, αλλά και ομφαλοσκόπηση για την κοροϊδία που υπομένουμε (ξόδευε λεφτά για cpu/gpu/ram και παίζε με stuttering/άθλια γραφικά/a.i. της πλάκας κ.τ.λ.), 3) Αναμονή 1-2-3 χρόνια, να βγουν και στο μεσοδιάστημα 5-10-15 patch, μήπως και στρώσει το παιχνίδι. Στο μεταξύ, θα έχει πέσει και η τιμή του στα 10 ευρώ, βάλτε και καμιά προσφορά από τα κλειδάδικα στα 3-4 ευρώ και voila, 4) Εντωμεταξύ, όσο περιμέναμε, όλο και κάποια αναβάθμιση, για άλλον λόγο βέβαια, θα έχουμε κάνει στο σύστημά μας, 5) Με το νέο hardware και έχοντας, πλέον, το παιχνίδι σε final edition (και πολύ φθηνά, έτσι;) παίζουμε απροβλημάτιστα σε ultra settings@60fps min (το παιχνίδι είναι πλέον και 2-3 χρόνων), 6)Win-win κατάσταση.