fonzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 --------------------------------------------------------------------------------Ψάχνω φορητό που θα χρησιμοποιηθεί σαν media center (κυρίως για ήχο) και αφετέρου για εφαρμογές, παιχνιδάκια κλπΖητούμενα:1) CPU AMD 64bit2) Κάρτα ήχου με οπτική και ομοαξονική έξοδο3) Κάρτα γραφικών με δυνατότητα ταυτόχρονης απεικόνισης στην οθόνη του αλλά και στην ΤV4) Αθόρυβος εντελώς5) Καλή οθόνη6) Καρτα δικτύου 1000ρα7) Δυνατότητα αναπαραγωγής dvd, cd χωρίς να φορτώσει κανονικά λειτουργικό (φίλος μου είπε οτι γίνεται σε HP)8) Δυνατότητα διαχείρισης μέσω remote controlΔεν έχω ιδέα απο φορητούς (οπότε συγνώμη αν ρωτάω κουταμάρες...), ούτε και μου αρέσουν - θέλω να "βάζω χέρι" στα μηχανάκια, αλλά πρόκειται να το χρειαστώ στη δουλειά για λίγο και μετά θα μου μείνει σαν δεύτερο στο σπίτι. Θα του φορτώσω ότι τραγούδια έχω. Μου αρέσει ο τρόπος διαχείρισης πολυμέσων που δίνουν τα media center ή οι παρόμοιες εφαρμογές (στυλ windows media player).Οσο για την τιμή, δίνω μέχρι 1500. Εκτός και αν τις ίδιες δυνατότητες διαχείρισης τις δίνει ένα DVD recorder σκληρού δίσκου οπότε μάλλον συμφέρει το τελευταίο λόγω δυνατότητας και καλής εγγραφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.