acct Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2017 Σκεφτόμουν να ενισχύσω λίγο τον ήχο της τηλεόρασης με μια soundbar. Ο προϋπολογισμός είναι της τάξης των 250€ και -εκτός αν συμφέρει κάτι άλλο- θα προτιμήσω το Public, όπου έχω ένα μικρό υπόλοιπο που θέλω να εξαντλήσω. Πέρα από την κύρια σύνδεση μέσω HDMI ARC στην TV, δε θα συνδέω πολλά πράγματα, οπότε ευκολίες όπως το bluetooth είναι προαιρετικές, αν και μάλλον σε αυτήν την κατηγορία τιμής δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές. Παρότι η τηλεόραση είναι LG, η πρώτη μου σκέψη είναι η Samsung HW-K450, που συνήθως είναι η φτηνότερη επιλογή σε αυτήν την κατηγορία και ο ήχος της είναι αξιοπρεπής. Στις ίδιες προδιαγραφές υπάρχει η LG SJ4, που όμως βγαίνει ~40% ακριβότερη, με μόνο ουσιαστικό όφελος την ομωνυμία με την τηλεόραση. Για τόσα λεφτά, αλλού είναι διαθέσιμη η (παλιότερη) LG-SH7, οπότε δε μοιάζει να αξίζει τον κόπο. Επιπλέον, θα ήθελα να μείνω κάτω από τα 250€. Καμία άλλη ιδέα σε αυτήν την τιμή, ακόμη και πέρα από την πολύ περιορισμένη γκάμα του Public; Κατά προτίμηση όχι από κάπου εξωτικά, λόγω όγκου και βάρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιούνιος 10, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2017 Είδα αυτήν την προσφορά στα media market: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-hw-k470-en-1184052.html στα 270 ευρωSent from my iPad using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 10, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2017 Ευχαριστώ, τα είχα κοιτάξει και τα 470, αλλά θα προτιμούσα να μην μπλέξω με επιπλέον ηχεία εκτός από soundbar και sub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts