Jump to content

Φαγάκι Παρασκευή 16-6-2017

jax7480

Που θα πάμε οεο;   

30 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγω την κάνω για τρέξιμο και θα κανονισω το πρόγραμμα αύριο για Περιστέρι. Κανονίστε να επιστρέψω και να έχετε αποφασίσει Νεα Σμύρνη. Δεν σας εχω καμία εμπιστοσυνη :p 

• Like 1

Μόλις τώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Εγω την κάνω για τρέξιμο και θα κανονισω το πρόγραμμα αύριο για Περιστέρι. Κανονίστε να επιστρέψω και να έχετε αποφασίσει Νεα Σμύρνη. Δεν σας εχω καμία εμπιστοσυνη :p 

Κανονισε να πεταχτεις να παρεις και τον @astrolabos :hehe: 

• Like 2

Εγω ~21:00 θα ξεκινησω με Τομ απο Καλλιθεα για Νεα Σμυρνη για να παρουμε την Ολγα.Μετα ερχομαστε απευθειας Περιστερι.
Οποιος ειναι στα προαστια αυτα ας το πει η να μου στειλει pm να τον παρω.Χωρο εχω.Και στο πορπαγκαζ.

@karmen1983 Περιστερι Εκλεισε!!!

• Like 2

Πάντως Νέα Σμύρνη δεν θα μπορούσα να έρθω, μιας και δεν βόλευε - δεν είναι και κοντά σε μετρό, ούτε μου αρέσει να κάνω κάποιον ταξιτζή, ούτε να περιμένω πότε θα φύγει αυτός ή να πρέπει να φύγω επειδή φεύγει αυτός ή να πρέπει αυτός να σκέφτεται για το αν θα θέλω να φύγω και πάει λέγοντας.

Περιστέρι μια χαρά με βολεύει, οπότε κατά 99.9% θα έρθω.

• Like 3

Αν ειναι σιγουρο οτι αυτοι που ψηφισαν περιστερι θα ερθουν ( @yanni @Simon @dellman @Lakisss @billpeppas )και αν οσοι ψηφισαν Ν.Σμυρνη, συμφωνουν να ΕΡΘΟΥΝ και αυτοι περιστερι, τοτε κομπλε. 

@slalom @Efialtis

Η @Olianna θα εξαρτηθει κατα μεγαλο βαθμο απο το αν θα σχολασει στην ωρα της (21:00 δηλαδη). Ενδεχεται να καθυστερησει. 

12 minutes ago, jax7480 said:

Τελικά να κλείσω για Περιστέρι; Επειδή βλέπω το poll λέει N. Σμύρνη.

Πείτε εντός της ώρας για να πάρω τηλέφωνο.

Ναι.κλεισε 21:30 για Περιστερι.

πριν 2 λεπτά, το μέλος slalom έγραψε:

Περιστερι τοτε

Ανεβαστε καποιος και τη διευθυνση

https://www.google.gr/maps/place/Μυρτια+-+Περιστερι/@38.0060275,23.7045871,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14a1a32e55682d0f:0x88aff262143a5652!8m2!3d38.0060275!4d23.7067758?hl=el

• Like 1

29 minutes ago, tommybertsen said:

Αν ειναι σιγουρο οτι αυτοι που ψηφισαν περιστερι θα ερθουν ( @yanni @Simon @dellman @Lakisss @billpeppas )και αν οσοι ψηφισαν Ν.Σμυρνη, συμφωνουν να ΕΡΘΟΥΝ και αυτοι περιστερι, τοτε κομπλε. 

@slalom @Efialtis

Η @Olianna θα εξαρτηθει κατα μεγαλο βαθμο απο το αν θα σχολασει στην ωρα της (21:00 δηλαδη). Ενδεχεται να καθυστερησει. 

Περνάω εγώ με το ταξί και την παίρνω από όπου βρίσκεται. Εξάλλου κι εγώ 9.00 με 9.30 θα ξεκινήσω.

Τώρα έκλεισε. Μυρτιά Περιστερίου, αύριο στις 21.30 (λογικά το τραπέζι θα είναι διαθέσιμο πιο νωρίς) στο όνομα Ζαχαρίας.

Έκλεισα τραπέζι για 15 άτομα. Ελπίζω μερικοί να μη μας κρεμάσουν και ξεφτυλιστούμε και είμαστε μόνο 6-7.

• Like 4