Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2017 Το κουτακι ειναι το PS01 η καποιο παραπλησιο στο οποιο θελω να βαλω τον SSD που μου χαρισε ο φιλος jax7480 σκεφτομουν αυτο ή αυτο αλλα δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει. Θα ειναι ενταξει; εχετε καποια καλυτερη προταση; Το ποστ αυτο ειναι μια ευγενικη χορηγια @jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 Δε νομίζω πως χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Βασικά δε νομίζω πως χρειάζεσαι καν tray αλλά αν το κάνεις καθαρά για αισθητικούς λόγους τότε όποιο από τα δύο και να πάρεις θα κάνεις τη δουλειά σου. Λέω πως δεν χρειάζεσαι καν tray γιατί τον SSD και με μία βίδα να τον πιάσεις, είναι τόσο ελαφρύς που θα μείνει σταθερός. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 8, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 και SSD και συμβουλη. Εχω γινει κουραστικος να το λεω αλλα.. ευχαριστω! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts