Passenger57 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7, 2017 Καλησπέρα. Έχω στον χώρο που εργάζομαι 4 μονιτορ και θα ήθελα να τα βαλω σε μια βαση quad το ενα πάνω από το άλλο σε δυάδες ( δυο κάτω δύο επάνω).Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ μια οικονομική βάση για αυτό το λόγο, γιατί από ότι βλέπω στο ιντερνετ οι βάσεις οι quad κοστίζουν περίσσοτερο από τα 4 μόνιτόρ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 8, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 Ειναι πανακριβες. Το πιο φτηνο ειναι να παρεις μετρα και να τις φτιαξει σιδερας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 8, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 Επειδή κι έγω το έχω ψάξει λίγο με βάσεις (3πλες) ίσως να κοιτούσες και την επιλογή να πάρεις 4 βάσεις τοίχου ξεχωριστές. Νομίζω θα σου βγει πιο οικονομικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Ιούνιος 8, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 https://www.amazon.de/Tischhalterung-Monitore-100x100-HALTERUNGSPROFI-OFFICE-148Q/dp/B06X9FKKWL/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1496942373&sr=8-1&keywords=Quad+monitor+standΑπό το γερμανικό amazon πιστεύω θα βρεις αρκετές επιλογές...Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Ιούνιος 9, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για απαντήσεις...λετε με σιδερά να βγάλω άκρη? Το έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts