Georgiadis Giorgos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2017 (edited) Καλως ήρθατε στον 5ο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Tango-X! Συνθήκες αγώνα: 98% grip 11:30 ωρα 32C ambient temp 35C road temp. Mid Clear Wind : 7-15km Wind dir : 180 Ώρα έναρξης practice : 20:30 (40min) Qualify ( 15min) Race (2 x 30 min) Στροφές που απαγορεύονται να περάσεις εκτός άσπρης γραμμής K7 ΙΝ Κ8 ΙΝ K9 OUT Κ12 ΟUT Ο server είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί!! Καλή κουτσοβδομάδα σε όλους! google sheet του πρωταθληματος :https://docs.google.com/spreadsheets/d/10Y7k1D-0RQ3BgKU0IeWVVs6NJcPxwSXh7csTJ5ELG00/edit#gid=2017620549 http://manager.rackservice.org:50424/lapstat @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 6, 2017 από GoMaR 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2017 Να υπενθυμισω πως : Στην K1 τα cuts δε θα μετρανε αλλα θα εξεταστουν τα χοντρα και εσκεμμενα κοψιματα.Αυτο θα σημαινει ποινη Και το πιο σημαντικο : Μιας και δε θα υπαρχει 6os αγωνας, οι ποινες του qualify θα χρεωθουν με 15 δευτερολεπτα στην τελικη καταταξη του race#1 !! Για αυτο κανονιστε τη πορεια σας @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Ιούνιος 8, 2017 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 Δεν γνωρίζω εάν θα τρέξω την Κυριακή καθώς για πρώτη φορά θα συμμετέχω με ομάδα στις 24 ώρες του Le Mans στο iR. O αγώνας ξεκινάει στις 16:00 το Σάββατο και εάν όλα πάνε καλά θα πρέπει να τρέξω δύο τρίωρα stints οπότε το βλέπω πολύ δύσκολο να είμαι σε κατάσταση να τρέξω και το βράδυ της Κυριακής. Πρώτη φορά για εμένα που επιχειρώ κάτι τέτοιο ειδικά μιάς και θα πρέπει μέχρι το Σάββατο να δαμάσω και τη νέα Ferrari 488 με την οποία θα πάρουμε μέρος στον αγώνα. Ευτυχώς τα γερμανικά νούμερα στον αγώνα θα τα αναλάβουν οι yankees που έχουμε στην ομάδα Βέβαια παίζει να υπάρξει εγκατάλειψη λόγω wreck οπότε και αναλόγως σε τι κατάσταση θα είμαι (εγκατάλειψη νωρίς ή αργά) θα δώσω κανονικά το παρών. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Ιούνιος 8, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2017 6 minutes ago, geovas77 said: Δεν γνωρίζω εάν θα τρέξω την Κυριακή καθώς για πρώτη φορά θα συμμετέχω με ομάδα στις 24 ώρες του Le Mans στο iR. O αγώνας ξεκινάει στις 16:00 το Σάββατο και εάν όλα πάνε καλά θα πρέπει να τρέξω δύο τρίωρα stints οπότε το βλέπω πολύ δύσκολο να είμαι σε κατάσταση να τρέξω και το βράδυ της Κυριακής. Πρώτη φορά για εμένα που επιχειρώ κάτι τέτοιο ειδικά μιάς και θα πρέπει μέχρι το Σάββατο να δαμάσω και τη νέα Ferrari 488 με την οποία θα πάρουμε μέρος στον αγώνα. Ευτυχώς τα γερμανικά νούμερα στον αγώνα θα τα αναλάβουν οι yankees που έχουμε στην ομάδα Βέβαια παίζει να υπάρξει εγκατάλειψη λόγω wreck οπότε και αναλόγως σε τι κατάσταση θα είμαι (εγκατάλειψη νωρίς ή αργά) θα δώσω κανονικά το παρών. Μπραβο Γιωργο! Καλη επιτυχια και πολυυυ τυχη να εχεις! Δεν μπορω να κρυψω τη ζηλια.... Ισως καποτε κανουμε ομαδα για τετοιους αγωνες! Μεγαλο σκαλι και τεραστια εμπειρια!!! Παλι μπραβο!!!! Μυστικο....stay out of trouble! Υπομονη,ειναι μεγαλος ο αγωνας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Ιούνιος 9, 2017 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 Δυστυχώς θα απουσιάζω από τον συγκεκριμένο αγώνα , οπότε πέφτει το βάρος στον @Lazy Dog για να κρατήσει τα ασημένια γεράκια στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. Κρίμα και μου ταιριάζει πολύ η Barcelona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 9, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 3 minutes ago, liakjim said: οπότε πέφτει το βάρος στον @Lazy Dog για να κρατήσει τα ασημένια γεράκια στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 9, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 40 minutes ago, liakjim said: Δυστυχώς θα απουσιάζω από τον συγκεκριμένο αγώνα , οπότε πέφτει το βάρος στον @Lazy Dog για να κρατήσει τα ασημένια γεράκια στην 2η θέση της γενικής κατάταξης. Κρίμα και μου ταιριάζει πολύ η Barcelona. Αν δε το δουν παλι αλου φαν παρκ, μεγαλη πιθανοτητα να διεκδικησω την 3η θεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Ιούνιος 9, 2017 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 Μεγάλη πιθανότητα να λείψω και εγώ Δε θα είμαι σπίτι κατα πάσα πιθανότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Ιούνιος 9, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 Μμμμμαλακία ήθελε να είμαι ο πρώτος που θα ενημέρωνε για την απουσία μου από το Κυριακάτικο Συγνώμη παίδες αλλά λόγο εξεταστικής δε θα μπορέσω να αφιερώσω 3-4 ώρες το βράδυ της Κυριακής! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xalara5618 Ιούνιος 9, 2017 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 αμα ειναι να απουσιαζουν κ αυτοι που δεν απουσιαζουν μηπως να το παμε next week??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 9, 2017 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2017 Η ημερομηνία δεν αλλάζει.Όλοι έχουμε κάνει το πρόγραμμα μας για να είμαστε παρόντες.αν κάποιοι δε μπορούν δε πειράζει 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Ιούνιος 11, 2017 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 Έξω και εγώ πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιούνιος 11, 2017 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 (edited) Αληθεια, θα τρεξει κανεις; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2017 από Lazy Dog 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xalara5618 Ιούνιος 11, 2017 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 Ναι εχω ελπιδες να ειμαι μες τη δεκαδα!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 11, 2017 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 Εγώ θα τρέξω αλλά για το αν θα τερματίσω δεν ξέρω... έχει σχεδόν 1 μήνα το internet που πέφτει όποτε θέλει και πολλές φορές δε μπορεί να ξανασυνδεθεί για καμιά ώρα :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Ιούνιος 11, 2017 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 Λίγες ώρες πριν τον αγώνα το pc σταμάτησε να βλέπει την G29 και άρχισε τα άκυρα crashes. Πάω για format. @georgiadis @gomar Sorry και στους 2 που δεν εμφανίστηκα Μπράβο για όλο το πρωτάθλημα και το στήσιμο που κάνατε παιδιά. Νιώθω άσχημα που έτρεξα μία μόνο φορά τελικά και βάρος απέναντι σας. Μακάρι στο επόμενο να μπορέσω να τρέξω πιο πολλές φορές. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Ιούνιος 11, 2017 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 Ω, τι αγώνας... Μπράβο @GoMaR μπράβο @akis_z80 2 αγώνες με πολύ ένταση... Αν δεν ήμουν χτυπημένος στον δεύτερο θα σε έπιανα @akis_z80 να ξέρεις.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Ιούνιος 11, 2017 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 4 minutes ago, rapid_fast said: Ω, τι αγώνας... Μπράβο @GoMaR μπράβο @akis_z80 2 αγώνες με πολύ ένταση... Αν δεν ήμουν χτυπημένος στον δεύτερο θα σε έπιανα @akis_z80 να ξέρεις.... Πολύ καλές μάχες και στους 2 αγώνες. Έχω μια υποψία ότι όταν σε πέρασα στο 1ο race κατάλαβες το λάθος που έκανες σε μία στροφή, το διόρθωσες και μετά κάναμε ακριβώς ίδια laptimes. Στο τέλος φάνηκε η σαφώς καλύτερη διαχείρηση ελαστικών που έκανες. Στο 2ο race ήμουν και γω χτυπημένος από κλασική περίπτωση ούχου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Ιούνιος 11, 2017 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 (edited) Να πω πρώτα από όλα ένα μπράβο για τη διοργάνωση, περάσαμε αρκετά καλά πιστεύω και ειδικά τα reverse grid τα ευχαριστήθηκα όσο δε πάει (εκτός από το τραγικό Mugello ). Είχα διάφορες μάχες στον αγώνα και αρκετή δράση. Από σημαντικά incidents: Στον 2ο αγώνα είδα χαραμάδα στη 1η στροφή και χώθηκα (κλασικά)... αλλά δε με είδε αρκετά νωρίς ο @JohnnyGTR :(. Μετά η χειρότερη φάση μου στο πρωτάθλημα, εμβόλισα τον Πάνο κανονικά... άργησα να το πετάξω και πιο αριστερά. Συγνώμη, ήταν αρκετά τραγικό όπως θα δείτε και στο παρακάτω video. Αν είχαμε άλλες 5 συμμετοχές σε κάθε αγώνα θα ήταν καλύτερα, αλλά πιστεύω και αυτοί που ήμασταν αρκετά καλά περάσαμε και άξιζε. Για να δούμε τι έπεται... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2017 από Lylankor Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Ιούνιος 11, 2017 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2017 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος akis_z80 έγραψε: Πολύ καλές μάχες και στους 2 αγώνες. Έχω μια υποψία ότι όταν σε πέρασα στο 1ο race κατάλαβες το λάθος που έκανες σε μία στροφή, το διόρθωσες και μετά κάναμε ακριβώς ίδια laptimes. Στο τέλος φάνηκε η σαφώς καλύτερη διαχείρηση ελαστικών που έκανες. Στο 2ο race ήμουν και γω χτυπημένος από κλασική περίπτωση ούχου Δεν είχα επιλογές. Εκεί που πήγες ακόμα και σε κανονικο race να είμασταν δε θα σε έβλεπα. Η sidecam δε σε εδειξε πάντως. Έβλεπα το βελάκι αλλά ήλπιζα πως θα με αφήσεις να ανοιχτώ. Τι ακριβώς ήθελες να κάνω ομως? Να πατήσω φρένο μέχρι να με περάσεις για να μπω πίσω σου. Γιατί αν ήθελες αυτό δεν υπάρχει το αντίστοιχο emoticon για να περιγράψω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 11, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts