Eaglos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2005 Χαιρετώ, ψάχνω για κάποιον εκτυπωτή που να δέχεται ρολό και να μπορεί να εκτυπώνει αυτοκόλλητα. Έχετε καμία ιδέα:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 ειδικη περιπτωση...αν και δε θα βοηθησει πολυ αυτο που θα πω....μηπως να παρεις ενα τηλ σε HP, Canon, Epson και να ρωτησεις?τα αυτοκολλητα αυτα δεν μπορεις να τα βρεις paged? και οχι σε ρολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eaglos Απρίλιος 1, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Δεν θέλω να εκτυπώνω ολόκληρη σελίδα με αυτοκόλλητα. Θέλω ένα αυτοκόλλητο τη φορά γι' αυτό και κοιτάω να παίρνει ρολό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 1, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 νομιζω η epson 'η canon εχουν βγαλει κατι... το ειχε παρει το ματι μου πριν λιγους μηνες....φορτωνει το ρολλο απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 1, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Ο Epson R800 που έχω δέχεται ρολό. Ίσως το κάνουν και οι μικρότεροι της σειράς (R200, R300). Τσεκαρισέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 1, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 ΑΑΑ γεια σου!!! σωστος ο παιχτης αυτον ειχα δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 1, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Παίχτρια you know (ρε συ Στέλλα τι το κάνεις το θηρίο?Πόστερ τυπώνεις?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 1, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 19:51] Παίχτρια you know (ρε συ Στέλλα τι το κάνεις το θηρίο?Πόστερ τυπώνεις?) Δεν έχω ακόμη αξιοποιήσει την δυνατότητα του ρολού. Βασικά τον διάλεξα για την άριστη ποιότητα των εκτυπώσεων με την μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 1, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 ΟΚ σε 120 χρόνια στείλε μου σε παρακαλώ ένα μήνυμα να δούμε πώς πάνε οι εξτυπώσεις. Ποτέ δεν τα πίστεψα αυτά τα πράγματα.Μία εκτύπωση πρέπει να είναι αποδεκτή από το καλό εώς αρκετά καλό μάτι και να μην χάσει στον πρώτο χρόνο. Από εκεί και πέρα έχω τυπώσει τόσες φωτογραφίες σε διάφορά χαρτιά και τις έχω δίπλα στο καλοριφέρ. Όλες τζιτζί είναι με ιμιτασιόν μελάνια. Τι χαρτί χρησιμοποιείες πέραν από το έπσον το καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 1, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Mόνο Epson Premium Glossy και Semigloss. Τίποτα άλλο. Αυτό αρκεί.Οι εκτυπώσεις του Stylus Photo 750, πάντως σε φωτογραφικό χαρτί και με αυθεντικά μελάνια, μετα από μερικούς μήνες ξεθωριάσαν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 cannon ip5000 οτι καλυτερο στα 200 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos Απρίλιος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 δυστυχώς ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα οι φωτό στους cannon . Όταν σου λέει ότι ξεθώριασαν στους epson σκέψου τι γίνεται στους cannon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 δεν ξερω για τους παλιους cannon αλλα οι καινουργιες φουρνιες ειναι ολα τα λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Απρίλιος 6, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από nikos δυστυχώς ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα οι φωτό στους cannon . Όταν σου λέει ότι ξεθώριασαν στους epson σκέψου τι γίνεται στους cannon. Ο Εpson για τον οποίο μίλησα είναι του 2000. Ο σύγχρονος R800 είναι κορυφή. Οι φωτογραφίες που τυπώνει είναι και αδιάβροχες (σε ένα review τις είχαν βάλει μέσα στο νερό). Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Στέλλα η αντοχή στο νερό -και βασικά στην υγρασία - εξαρτάται από το χαρτί πολύ πολύ πολύ περισσότερο από το μελάνι. Όσο για το ξεθώριασμα ,βρε Στέλλα έχω τυπώσει καμμιά 40αριά Α4 σε διάφορα χαρτιά. Τις μισές τις έχω δίπλα στο καλοριφέρ όλο το χειμώνα.Δεν έχω δει τίποτα περίεργο .Βέβαια ούτε μία από αυτές δεν είναι τυπωμένη με αυθεντικό μελάνι αλλά δεν μπορεί να είναι αυτός ο λόγος....μπορεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.