totally_wired Απρίλιος 1, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 H πλακα ειναι οτι ενω ξερουν την τρελλα σου, σε καθε γιορτη, γενεθλια κτλ σου κανουν δωρο πουκαμισα, πουλοβερ, παπουτσια και λοιπα ειδη ενδυσης/ υποδησης... Μαλλον επιτηδες για να στη σπασουν... Μήπως τα έχουμε με την ίδια κοπέλα?Και επειδή γενικά είναι ακριβά τα σοβαρά pc parts της έλεγα να μου πάρει κανένα neon ή κανένα σετ ωραίες βίδες ή γενικά τίποτα για mod αλλά τελικά το τελευταίο δώρο ήταν βιβλίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 1, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Πλέον καταλαβαίνει τα πλήκτρα από το τηλέφωνο όσο σιγά και να γράφω (τι να κάνω πρέπει και να ποστάρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 01:06] Η φουσκωτή κούκλα μου δεν μιλάει και πολύ... Λέτε να μου κρατάει μούτρα?? Χεχεχε Καλοοοοο!! ----------------------- Σοβαρα Δεν με ενδιαφερει τι λενε γυναικες και γενικος δεν επιτρεπω να μου ελεγχει κανενας την ζωη μου (ευτυχως που δεν ειμαι παντρεμενος) Εγω ειμαι αυτος που ειμαι , εχω τα δικα μου χομπι και δεν προκειται να τα αλλαξω... Σε οποια δεν αρεσει ας παρει το καπελακι της και "δρομο", η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZAK Απρίλιος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 14:32] Χεχεχε Καλοοοοο!! ----------------------- Σοβαρα Δεν με ενδιαφερει τι λενε γυναικες και γενικος δεν επιτρεπω να μου ελεγχει κανενας την ζωη μου (ευτυχως που δεν ειμαι παντρεμενος) Εγω ειμαι αυτος που ειμαι , εχω τα δικα μου χομπι και δεν προκειται να τα αλλαξω... Σε οποια δεν αρεσει ας παρει το καπελακι της και "δρομο", η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα Σωστός, αλλά η από το πρωί μέχρι ...το άλλο πρωί ασχολία με το pc, δεν αφήνει να έχεις πλέον κοινωνικές συναναστροφές και ειδικά σχέσεις. Έτσι λογικές είναι σχεδόν όλες οι αντιδράσεις από τις γυναίκες! Ενός φίλου μου ένα ωραίο πρωινό κοιτάει το pc που δεν ξεκινούσε και του έλειπε ο σκληρός (γκομενοδουλειά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 1, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από VasotΣε οποια δεν αρεσει ας παρει το καπελακι της και "δρομο", η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα Έτσι ο πολλά βαρύς ο άντρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 1, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas ατάκα προς φίλο μου από την τότε κοπελιά του: "αν είχα κι εγώ πλήκτρα θα τα πηγαίναμε πολύ καλύτερα"! Η υπόθεση βρωμάει ’κης εδώ...!Εγώ πάντως την δικιά μου την έμαθα να σημειώνει τις ιδέες για case mods μου και να μου τις θυμίζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Απρίλιος 1, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 14:17] Πλέον καταλαβαίνει τα πλήκτρα από το τηλέφωνο όσο σιγά και να γράφω (τι να κάνω πρέπει και να ποστάρω) τα κλικ απο το mouse να δεις πως ακουγονται........... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Απρίλιος 1, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Η υπόθεση βρωμάει ’κης εδώ...!Εγώ πάντως την δικιά μου την έμαθα να σημειώνει τις ιδέες για case mods μου και να μου τις θυμίζει! και αυτός τα ίδια ακούει? μπα, αυτό που είπα είναι από άλλον! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Απρίλιος 1, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Eγω βρισκομαι σε αλλο επιπεδο...η δικια μου ειναι ικανη να με δει με αλλη γυναικα και να μην πει τπτ ΑΛΛΑ ετσι και με δει μπροστα απο οτιδηποτε μοιαζει εστω και λιγο σε pc γινεται το ελα να δεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 1, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από jpavlyΕγώ πάντως την δικιά μου την έμαθα να σημειώνει τις ιδέες για case mods μου και να μου τις θυμίζει! εμένα πάλι είναι νεοπροσληφθείσα και ακόμα στην εκπαίδευση δεν ξέρω όμως για πόσο θα αντέξει γιατί κάνει πολλά λάθη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 1, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από ison Eγω βρισκομαι σε αλλο επιπεδο...η δικια μου ειναι ικανη να με δει με αλλη γυναικα και να μην πει τπτ ΑΛΛΑ ετσι και με δει μπροστα απο οτιδηποτε μοιαζει εστω και λιγο σε pc γινεται το ελα να δεις.... το έχω διαπιστώσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 1, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 εμεις παντως παρεουλα μονταρουμε ενα prommy με 507 αυτον τον καιρο. Βεβαια δεν καταλαβαινει και καθετε και κοιταει απλως...Σιγα σιγα μαθαινει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 1, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 .....εμένα η γυναίκα μου έχει πει ότι θα το πετάξει από το μπαλκόνι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 1, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 ειναι και κοντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Απρίλιος 1, 2005 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 τότε που έκανα και το κουβαδοproject:confused: .......αφού δεν έπαθε .....εγκεφαλικό ,πάλι καλα! παρόλα αυτά ....όταν πήρα την Lg1915s....μου βρήκε το καμμένο pixel ....και το πήρε και πάνω της μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Απρίλιος 1, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 ....εγώ πάλι απο τότε που της έφτιαξα ένα πισάκι με τα περισσέματα μιας αναβάθμισής και την άφησα να παίζει στο word με αυτό βρήκα την ησυχία μου !!!! Το μυστικό είναι: αν δεν μπορείς να την αφήσεις, βάλτη στο κόλπο και κάντη συνένοχο. !!σήμερα έκανε ένα απο τα τέστ στο word για να πάει να δώσει για το ECDL .... 100% σε 1193 δευτερόλεπτα !!!!! ακόμα παίρνω κάμψεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Απρίλιος 1, 2005 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αυτή τη στιγμή , είναι απασχολημένη ( παίζει KOTOR) και δεν λέει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 1, 2005 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Mια απο τα ιδια... Θελω να παιξω λιγο Act of War και αυτη δεν λεει να ξεκολλησει απο το Chronicles of Riddick! Και που να βγει και το Splinter Cell 3!!! Παει,ολικη καταληψη μεχρι πρωιας..... Πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο για στησιμο δευτερου μηχανηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 1, 2005 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από knight_77Πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο για στησιμο δευτερου μηχανηματος έτσι κι αλλιώς έχεις μία 19αρα TFT περισσευούμενη αν δεν κάνω λάθος....:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 1, 2005 #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Ρε παιδιά ως λογική προέκταση του ζητήματος που συζητάμε ,της έχω φτιάξει ένα μηχάνημα και το ξεσκονίζει 1 φορά το 3ήμερο. Φυσικά το ανοίγει πιο αραιά.Μήπως μιας και είστε πιο ψαγμένοι μπορείτε να προτείνετε κάποιο παιχνίδι να της εγκαταστήσω να αρχίσει να ασχολείται έστω κι έτσι.Όχι τίποτα άλλο ούτε fad δε θέλει να κάνει (και ας έπαιρνα εγώ τους πόντους ,μην κουραστεί να φτιάχνει λογαριασμό τώρα...)Ένα παιχνίδι που βλέπετε να ασχολούνται να αρέσει στα έτερά σας ημίσεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.