Jump to content

Τι λένε οι κοπέλες/γυναίκες μας για την τρέλα μας με τα PC και τα gadgets?

totally_wired

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Πρωινη ατακα της γυναικας , μετα απο καντηλια δικια μου για την ζεστη και τα συναφη διοτι εχασα καπου στα 30Μηζ στα καθημερινα μου.....Αφου ολοι εχουν γιατι δεν περνεις και εσυ ενα απο αυτα με τους μειον.

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Πρωινη ατακα της γυναικας , μετα απο καντηλια δικια μου για την ζεστη και τα συναφη διοτι εχασα καπου στα 30Μηζ στα καθημερινα μου.....Αφου ολοι εχουν γιατι δεν περνεις και εσυ ενα απο αυτα με τους μειον.

Γιατι ειμαι ματζιρης πες της...

μπορει να με κοροιδεύουν λίγο .,,,

ψιλομαλώνουμε οταν μιλάμε στο τηλέφωνο και τους λεώ ψέματα οτι δεν ειμαι στο pc.. καταλαβαίνουν απο τα clicks... (Μια νόμιζε οτι όλη μέρα βλέπω τσόντες και δεν μου χρησιμεύει σε τπτ άλλο)

Με καθε καινουριο cd που τις γραφω ή δώρο σταμάτάει για λίγες μέρες η μουρμούρα,,,

Αυτο το καιρό δεν εχω κοπελα ,, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ..ΥΣΗΧΙΑ ...

Δεν ενοχλει κανεις τα surfarismata μου..

Καλά με τις γυναίκες , που να δείτε εγώ που έχω και κόρη. Της έδωσα ένα παλιό Psion 7 series για να παίζει γιατί όλο ήθελε να παίζει με τα πισιά μου. (Είναι μόλις 4 ετών)

Αρχική απάντηση από unseen

Γιατι ειμαι ματζιρης πες της...

E ειμαι...λολ.Γιατι πρεπει να παρω και αυτοκινητο.

Αρχική απάντηση από .38-.45

νομιζω πως τη χανεις..

Μωρε λες .. Unseen και Ice καντε κατι στα γρηγορα....

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.