schumifer Απρίλιος 3, 2005 #61 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Να σε δω σε 5 χρόνια που θα πρέπει να της το δίνεις ενδοφλέβια για να μην τρελαθεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 3, 2005 #62 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Εμεις παιζουμε τα adventure χερακι χερακι...Για μηνα του μελιτος πηγαμε στη syberiaII!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 3, 2005 #63 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis [Σήμερα, στις 19:21] Εμεις παιζουμε τα adventure χερακι χερακι... Για μηνα του μελιτος πηγαμε στη syberiaII!!! Ωραίοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 3, 2005 #64 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87πασχέτζες εγώ έστισα 4ο pc για την οικογένεια μόνο και μόνο για πασχέτζα!!!! Έλεος Αρίστο! Πάσχω διαβάζοντας για την πασΧέντζα σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris_stv Απρίλιος 3, 2005 #65 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Με τη δικιά μου έχω πρόβλημα. Θέλει να παίζει Dungeon Siege και αντί να φωνάζει αυτή φωνάζω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 3, 2005 #66 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 να τους αντιγράφεις όμως τα dvd με τις ντουζίνες δεν έχουν πρόβλημα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 3, 2005 Author #67 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e να τους αντιγράφεις όμως τα dvd με τις ντουζίνες δεν έχουν πρόβλημα!!!!! Ούτε όταν ψάχνεις με τις ώρες να βρείς mp3 του Yaromir Nohavica !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Απρίλιος 3, 2005 #68 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Η κοπέλα μου είναι και αυτή πληροφορικάρια οπότε έχουμε και οι δύο κόλλημα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι καλύτερη στο Counterstrike :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 3, 2005 #69 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 αυτό είναι ζωή να συναγωνίζεσαι τη κοπελιά σου στο counter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 4, 2005 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Πρωινη ατακα της γυναικας , μετα απο καντηλια δικια μου για την ζεστη και τα συναφη διοτι εχασα καπου στα 30Μηζ στα καθημερινα μου.....Αφου ολοι εχουν γιατι δεν περνεις και εσυ ενα απο αυτα με τους μειον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 4, 2005 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Παίζαμε μαζί tomb raider, μετά χωρίσαμε, μετά ήρθε το lineage. Τι είναι γυναίκα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 4, 2005 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis Πρωινη ατακα της γυναικας , μετα απο καντηλια δικια μου για την ζεστη και τα συναφη διοτι εχασα καπου στα 30Μηζ στα καθημερινα μου.....Αφου ολοι εχουν γιατι δεν περνεις και εσυ ενα απο αυτα με τους μειον. Γιατι ειμαι ματζιρης πες της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 4, 2005 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 μπορει να με κοροιδεύουν λίγο .,,, ψιλομαλώνουμε οταν μιλάμε στο τηλέφωνο και τους λεώ ψέματα οτι δεν ειμαι στο pc.. καταλαβαίνουν απο τα clicks... (Μια νόμιζε οτι όλη μέρα βλέπω τσόντες και δεν μου χρησιμεύει σε τπτ άλλο) Με καθε καινουριο cd που τις γραφω ή δώρο σταμάτάει για λίγες μέρες η μουρμούρα,,, Αυτο το καιρό δεν εχω κοπελα ,, ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ..ΥΣΗΧΙΑ ...Δεν ενοχλει κανεις τα surfarismata μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Απρίλιος 4, 2005 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 11:15] Αφου ολοι εχουν γιατι δεν περνεις και εσυ ενα απο αυτα με τους μειον. νομιζω πως τη χανεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Απρίλιος 4, 2005 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Καλά με τις γυναίκες , που να δείτε εγώ που έχω και κόρη. Της έδωσα ένα παλιό Psion 7 series για να παίζει γιατί όλο ήθελε να παίζει με τα πισιά μου. (Είναι μόλις 4 ετών) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 4, 2005 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αυτή που πρότεινε το μείον μήπως πρότεινε να συμμετάσχει και στη συγχρηματοδότηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 4, 2005 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Γιατι ειμαι ματζιρης πες της... E ειμαι...λολ.Γιατι πρεπει να παρω και αυτοκινητο.Αρχική απάντηση από .38-.45 νομιζω πως τη χανεις.. Μωρε λες .. Unseen και Ice καντε κατι στα γρηγορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 18, 2005 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Ιδού: Ένα γενικό rename σε αρχεία και folders...Δώρο από την αγαπημένη μου.... :mad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 18, 2005 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Και δεν χαιρεσαι?Εχεις ετοιμο μενου!!Εμενα την πρωτη φορα που της ειπα "Παω στο Ηacshop" μου απαντησε "..στο Petshop?Πηρες κατοικιδιο?":confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 18, 2005 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Κάπου πρέπει να γράφει και Κώσσττας έτσι δεν είναι; Αλήθεια σε τι αρχείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.