Jump to content

Τι λένε οι κοπέλες/γυναίκες μας για την τρέλα μας με τα PC και τα gadgets?

totally_wired

Recommended Posts

Ανοίγω αυτό το ενδιαφέρον thread γιατί όλοι τα έχουμε περάσει...

Σήμερα η mrs_wired μου είπε την κορυφαία ατάκα...

΄Τόσα χρόνια παλεύανε να κάνουν τους υπολογίστες από ένα δωμάτιο όσο ένα βιβλίο και εσύ έχεις κάνει όλο το δωμάτιο υπολογιστή'

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

’σε ποια αυτό το καταραμένο και ασχολήσου λίγο με εμένα...

Εμένα θα με βαρεθείς ποιο γρήγορα απ'ότι το pc σου...

Πάλι σταμάτησες την ταινία για να δεις αν χτύπησε αυτό το πιμέ (prime)?

:daisy: :daisy: :daisy:

Γκρινιάζει, ζηλεύει και παραπονιέται..............................ο celeron, γιατί τον έχω γραμμένο και ασχολούμαι μόνο με τον Pentium 4.:D

Αρχική απάντηση από vdeseris [Σήμερα, στις 01:06]

Η φουσκωτή κούκλα μου δεν μιλάει και πολύ... Λέτε να μου κρατάει μούτρα??

Μπαα, μάλλον σου κάνει τη δύσκολη:p

Αρχική απάντηση από jax7480

Δεν λενε τιποτα. Απλα οταν γυριζεις σπιτι απο την δουλεια, απορεις γιατι το παραθυρο ειναι αντοιχτο...και το pc λειπει απο την θεση του....μετα σε χωριζει.

:hehe::rofl: :rofl:

XAXAXAXAXA looooool Θεϊκό!!!! Πάντως εγώ ζηλεύω φίλους μου που έχουν βρεί "καμένες" γκόμενες... ολα τα λεφτά μιλάμε αλλά που να βρείς τέτοια.... :(:p

H πλακα ειναι οτι ενω ξερουν την τρελλα σου, σε καθε γιορτη, γενεθλια κτλ σου κανουν δωρο πουκαμισα, πουλοβερ, παπουτσια και λοιπα ειδη ενδυσης/ υποδησης... Μαλλον επιτηδες για να στη σπασουν...

Αρχική απάντηση από saxon_747

H πλακα ειναι οτι ενω ξερουν την τρελλα σου, σε καθε γιορτη, γενεθλια κτλ σου κανουν δωρο πουκαμισα, πουλοβερ, παπουτσια και λοιπα ειδη ενδυσης/ υποδησης... Μαλλον επιτηδες για να στη σπασουν...

Tι ήθελες ρε να σου πάρει καναν FX55 ή καμια 6800GT? :p Και να θέλει δεν ξέρει αν σου πάρει το πολύ πολύ μετά απο συμβουλή υπαλλήλου στο πλαίσιο να σου φέρει καμια 5200 και να σου πεί οτι ειναι η καλύτερη κάρτα της αγοράς και δεν πρόκειτε να έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια διότι έχει 256 ολόκληρα mb vRam :hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από aristos87

Tι ήθελες ρε να σου πάρει καναν FX55 ή καμια 6800GT? :p Και να θέλει δεν ξέρει αν σου πάρει το πολύ πολύ μετά απο συμβουλή υπαλλήλου στο πλαίσιο να σου φέρει καμια 5200 και να σου πεί οτι ειναι η καλύτερη κάρτα της αγοράς και δεν πρόκειτε να έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια διότι έχει 256 ολόκληρα mb vRam :hehe: :hehe: :hehe:

Ειναι εκπαιδευμενη ρε συ...:D

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Προσωπικα την αφηνω να τρεχει spi 32mb και prime και να μου λεει τα αποτελεσματα.

:D :D :D

Αυτος εισαι... Το επομενο βημα ειναι κανα 24ωρο prime....

Εμένα με βλέπει 2 φορές την εβδομάδα και για να με προσελκύσει μου κάνει δώρα όπως DVD-RW , σκληρούς κτλ.Αφού Τώρα τελευταία με φώνάζει άθλιο γιατί έχω πάρει Athlon.

Εμένα δε μιλάει καθόλου και όταν γυρνάω να τη κοιτάξω έχει κάτι μούτρα άστα να πάει.

Μόλις τις λέω μωράκι μου τί έχεις μου λέει "’ντε ασχολήσου λίγο μαζί μου"

Πάω να ασχοληθώ, μετά απο 10 λεπτά σηκώνεται, πάει αυτή στο PC και πιάνει το Adventure που έχει κατεβάσει (ναί έμαθε να χρησιμοποιεί emule και azureus) , με γράφει και μου πιάνει και το PC!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.