adpanos Σεπτέμβριος 14, 2017 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Αν έχεις άγνοια, αυτές οι μνήμες που σου έδειξα παίζουν κατευθείαν με μια ρύθμιση των AMP profiles στο bios. Και σφικτά timings έχουν και σχετικα΄υψηλή συχνότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios Σεπτέμβριος 14, 2017 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 (edited) πριν 2 λεπτά, το μέλος adpanos έγραψε: Αν έχεις άγνοια, αυτές οι μνήμες που σου έδειξα παίζουν κατευθείαν με μια ρύθμιση των AMP profiles στο bios. Και σφικτά timings έχουν και σχετικα΄υψηλή συχνότητα. Τέλεια...έτσι αποφεύγω τα προβλήματα που μάλλον θα είχα με τις δικές μου επιλογές.Όταν θα τα έχω όλα στα χέρια μου θα ενοχλήσω πάλι να μου πείτε πως και ποια ρύθμιση ν αλλάξω στο Bios. Και πάλι ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2017 από istrios 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 14, 2017 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 (edited) πριν 6 λεπτά, το μέλος istrios έγραψε: Τέλεια...έτσι αποφεύγω τα προβλήματα που μάλλον θα είχα με τις δικές μου επιλογές.Όταν θα τα έχω όλα στα χέρια μου θα ενοχλήσω πάλι να μου πείτε πως και ποια ρύθμιση ν αλλάξω στο Bios. Και πάλι ευχαριστώ! Σε προηγούμενο ποστ μου σου έχω βάλει λινκ από G.skill trident z 16gb ddr4 cl16 3600Mhz RGB , samsung b-die και πως τις παίζει το παλικάρι. Ο συνδυασμός που έχει κάνει είναι από τους καλύτερους που έχω δει μέχρι τώρα. Αν θες μπορείς να ακολουθήσεις και εκείνον τον δρόμο, αφού θα έχεις περίπου το ίδιο σύστημα, οπότε και όλες τις ρυθμίσεις στο πιάτο. Δική σου η επιλογή. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2017 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Σεπτέμβριος 14, 2017 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2017 Εδώ και οι μνήμες που σου ανέφερα οι τελευταίες με rgb http://www.skroutz.gr/s/10978266/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C17D-16GTZR.html χωρίς rgb http://www.skroutz.gr/s/8261915/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3600MHz-F4-3600C17D-16GTZ.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts