DrAndree Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 29, 2017 Καλησπερα σε ολους Εχω 2 υπολογιστές στο σπίτι που συνδεονται στο ίδιο δίκτυο. Όταν ανοίγω το cmd και με βάζω την εντολή net view μου βγάζει μόνο το δικό μου, αυτό που δουλεύω και όχι το άλλο. Γιατί δεν μπορώ να το δω;
minast Μάϊος 29, 2017 #2 Μάϊος 29, 2017 Έχεις κάποιον κοινόχρηστο πόρο στον άλλο υπολογιστή και ανοιχτό το firewall για File/printer sharing?
DrAndree Μάϊος 29, 2017 Author #3 Μάϊος 29, 2017 Οχι δεν νομιζω, πρην κανενα μηνα το εκανα φορματ. Ποια βηματα να ακολουθισω;
pasjohn Μάϊος 30, 2017 #4 Μάϊος 30, 2017 Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ρυθμίσεις έχεις κάνει οπότε πάρτο από την αρχή όπως στο βίντεο 1
DrAndree Ιούνιος 6, 2017 Author #6 Ιούνιος 6, 2017 Την πρωτη μερα ανοιξε και το εβλεπα τον αλλον υπολογιστη, ακομα με μεσω cmd - net view. Τωρα δειχνει μονο εναν αλλα νομιζω πως ειναι ο δισκος μου σε περιπτοση που δειχνει οσους ειναι στο ιδιο δικτυο. Αλλα αν θυμαμαι καλα ο δικος μου ειχε αλλόν αρ. πχ. DESKTOP/.......
Recommended Posts