Villas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2017 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2017 Πρόσφατα πήρα καινούριο κουτί, συγκεκριμένα Fractal Design Define S. Χθες μετέφερα όλα τα παρελκόμενα στο καινούριο κουτί. Ανοίγει κανονικά, ακούγεται το speaker της μητρικής, αλλά κολλάει εκεί, μένει στην οθόνη με το logo της μητρικής. Δε δέχεται εντολές ούτε από ποντίκι, ούτε από πληκτρολόγιο (δοκίμασα 4 διαφορετικά, σε διάφορες θύρες). Λύνω το σύστημα και το στήνω πάνω στο τραπέζι, μόνο μητρική, επεξεργαστής με κούλερ, ραμ, κάρτα γραφικών. Ανοίγει κανονικά. Προσθέττω τον ssd που έχει το λειτουργικό. Bootάρει κανονικά και μπαίνει στα windows. Ξαναστήνω το σύστημα μέσα στο κουτί και έχω πάλι το ίδιο πρόβλημα. Αφαιρώ όλες τις συνδέσεις (sata, usb, front panel) το αφήνω μόνο με τα βασικά, όπως το δοκίμασα πριν στο τραπέζι, αλλά μέσα στο κουτί και πάλι δε δουλεύει. Δοκίμασα να βραχυκυκλώσω το cmos, κάνει reset το bios, αλλά δεν μου δουλεύουν οι συσκευές εισόδου για να προχωρήσω. Μητρική: gigabyte ga 970 ud3p Επεξεργαστής: FX 6300 cooler: Cryorig H7 Ραμ: G Skill Sniper 1866mhz (2x4gb) GPU: GTX 770 Oc Palit PSU: Τhermaltake smart se 730w 80+ semi modular Το μόνο που μου μένει να κάνω είναι δοκιμάσω να τα ξαναβάλω στο παλιό κουτί
petranGRE Μάϊος 26, 2017 #2 Μάϊος 26, 2017 (edited) Αν εχεις χρόνο βλαλτα στο παλιό κουτί και δες. Αν ανοίγει δες αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα καλώδια του fractal που πάνε στην μητρική. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 26, 2017 από petranGRE
Villas Μάϊος 26, 2017 Author #3 Μάϊος 26, 2017 Aυτό θα κάνω. Απλά το θέμα είναι ότι με όλα τα καλώδια αποσυνδεδεμένα μέσα στο κουτί, πάλι δεν ανοίγει ο υπολογιστής, ενώ εκτός κουτιού δουλεύει κανονικά
petranGRE Μάϊος 26, 2017 #4 Μάϊος 26, 2017 Περιεργο Οταν τα έχεις μέσα στο κουτί δεν έχεις συνδέσει ούτε Power και reset?
petranGRE Μάϊος 26, 2017 #6 Μάϊος 26, 2017 Το μόνο φιλε που μπορώ να σκεφτώ όπως σου ειπα είναι να τα δοκιμάσεις στο παλιό σου κουτί που σου είπα και να δεις. Αλλιώς περίμενε μηπως σε διαφωτίσει κανείς αλλός.
salde Μάϊος 26, 2017 #7 Μάϊος 26, 2017 μάλλον δεν είναι αυτό αλλά έλεγξε καλού κακού μήπως σου έχει ξεφύγει κάποιος αποστάτης στο νέο κουτί.
Recommended Posts