psyber Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2017 Σκεφτομαι να αγοράσω το Hitman Complete First Season σε Steelbook. Χρειάζεται να έχω dvd καθε φορά που θέλω να παίξω το παιχνίδι; Ρωτάω γιατί καθε τίτλος που έχω αγοράσει είναι στο steam. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 25, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 φαντάζομαι οτι θα ισχύει και γιτα το Ηitman οτι και για άλλα παιχνίδια που πωλουνται σε steelbook. ξερει κανεις να μου πει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 25, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος psyber έγραψε: Χρειάζεται να έχω dvd καθε φορά που θέλω να παίξω το παιχνίδι; Ρωτάω γιατί καθε τίτλος που έχω αγοράσει είναι στο steam. Και σε αυτη την εκδοση μεσω steam γινεται η εγκατασταση. Το dvd θα το χρησιμοποιησεις μονο κατα την εγκατασταση και το παιχνιδι θα προστεθει στο steam account σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 25, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 α ωραια δηλαδη θα ειναι στη βιβλιοθηκη του steam, θα το εκκινώ από εκεί και δεν θα χρειαζεται καθε φορα ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 25, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 Απο τη στιγμη που ειναι μεσα στο Steam , το cd μπορεις και να το πεταξεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Μάϊος 27, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 να ρωτησω κατι αλλο. απαξ και μπει στο steam το παιχνίδι το παντρεύομαι ή μπορώ να το χαρίσω σε άλλον και να το παίξει και αυτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Proteas Μάϊος 27, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2017 Με παπα και με κουμπαρο και χωρις δυνατοτητα διαζυγιου... Οσο για το αν μπορει να το παιξει καποιος αλλος, μπορεις να κανεις familysharing το steam account σου και να παιζει ο φιλος το παιχνιδι απο εκει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts