ennia Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2017 Λοιπόν... έχω το pi 3 με μια sd card 16gb. οταν το πήρα του πέρασα τα ubuntu mate και μετά τα raspbian σε dual boot. καθώς έπαιζα για να μάθω του πέρασα το plex server και του έκανα reboot απο το pc μου μέσω vnc. δεν ξανά άνοιξε ποτέ. έβγαλα την κάρτα έκανα φόρματ και πήγα να περάσω τα raspbian jessie αλλά σταματάει η εγκατάσταση με ένα error.... κολλάει εκει και δεν κάνει τιποτα. καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 25, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 Είτε έχει φτύσει η SD είτε το αρχείο έχει κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε με κάποιο άλλο λειτουργικό ή ξανακατέβασε το ίδιο. Αλλιώς δοκίμασε μια άλλη κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 25, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 Οποτε βλεπω Ι/Ο error σημαινει ο δισκος ειναι για πεταμα. Γενικα οι sdcard δεν ειναι για πολλα γραψε/σβησε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Μάϊος 25, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2017 Μια φορά είχα κάνει εγκατάσταση και τώρα η δεύτερη. της έβαλα το berryboot και δούλεψε.Τώρα έχω άλλο θέμα με το vnc. Ενώ το ενεργοποιω κανονικά. Δεν το βγάζει στην μπάρα και δεν μπορώ να συνδεθώ από το pcΣτάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts