zyx Απρίλιος 4, 2005 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Τελικά όσο βλέπω την DFI να μην βγάζει NF3 939 και όλα αυτά τα προβλήματα των NF4 στο forum μάλλον δεν θα τιμήσω την DFI για αρκετό διάστημα......καλό το o/c αλλά να μην σε αφήνει στα κρύα του λουτρού χωρίς σύστημα..... δεν πηραζη καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 4, 2005 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Τελικά όσο βλέπω την DFI να μην βγάζει NF3 939 και όλα αυτά τα προβλήματα των NF4 στο forum μάλλον δεν θα τιμήσω την DFI για αρκετό διάστημα......καλό το o/c αλλά να μην σε αφήνει στα κρύα του λουτρού χωρίς σύστημα..... Πάρε και εσύ και μια 2η(όχι dfi) να έχεις back up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 5, 2005 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Αρχική απάντηση από zyx [Χθες, στις 23:03] δεν πηραζη καλυτερα ΤΙ εννοείς φίλε μου;Για ποιον καλύτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 5, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2005 Για μας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 6, 2005 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Snips ΤΙ εννοείς φίλε μου;Για ποιον καλύτερα; για ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 [31-03-2005 22:48] ΑΝ7 OverClocker@ είσαι ψιλοάτυχος φίλε μακάρι να ζέι το διαμαντάκι που σου ήρθε απο rma [το cpu το καινούριο σου] :flower: Eπωφελούμενος της καταστάσεως πάντως θα κάνω προπαγάνδα . Msi ρεεεεεεεεε, msi και ψωμι ξερό μέχρι το 15Αυγουστο . :hehe: γιατι μεχρι 15αυγουστο? σχετικα με το motherboard τασυλληπητηρια μου.ζωη σε σας. παντως για τον επεξεργαστη μπανανα καλωςηρθες στο κλαμπ.ο δικος μου ουτε 2500 δε κανει stable.καλοι οι venice αλλα με τους dual core τι γινεται?αργουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Απρίλιος 6, 2005 Author #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Εγω εχω σταθερα 2500....απλα παλευω για τα 2700...τον ξεβρακωσα κι ολας(τον ξεκαπακωσα).....για να δουμε τι θα κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 6, 2005 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 δηλαδη αν ο δικος σου ειναι μπανανα ,εμενα φαντασου.ελπιζω να μην υπαρχουν σεξουαλικα υπονοουμενα και γινω μπαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 6, 2005 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από zyx για ολους όπως τα λέει ο Θόδωρας είναι, εδώ μέσα κανένας δε τα παίρνει από την DFI, οπότε καλύτερα να μην αγοράσει κανένας άλλος DFI, όσοι ήταν να την πάρουν την πήραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 6, 2005 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Είπε κανείς ότι τα παίρνει κάποιος από την DFI;; Aλλά είναι απορίας άξιο πως αντιδρούν κάποιοι για μια απλή πλακέτα ηλεκτρονικών ..λες και έχει προσωπικότητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.