GoMaR Μάϊος 29, 2017 Author #61 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 τσκ τσκ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 29, 2017 #62 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Μα δεν είμαστε υπέροχοι ως ομάδα? Σύμπνοια ακόμα και στην παρανομία!!!!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2017 Author #63 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Βγηκαν τα μαστιγια!! Για περαστε https://docs.google.com/spreadsheets/d/10Y7k1D-0RQ3BgKU0IeWVVs6NJcPxwSXh7csTJ5ELG00/edit#gid=815355231 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 29, 2017 #64 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Αουτς, μπαν στο κουαλι???[emoji37] Ενός κακού, μύρια έπονται....Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 29, 2017 #65 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 29 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Αουτς, μπαν στο κουαλι??? Ενός κακού, μύρια έπονται.... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κουράγιο αδέρφι πρέπει να αντέξεις θα ναι δύσκολα να ξέρεις ,αλλά με τις απουσίες που προβλέπονται σε βλέπω pole position στο reverse grid . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Μάϊος 29, 2017 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Εγώ που ήμουν στο κουβέητ και τώρα σας γράφω απο το ντουμπάι, έχω να σας πώ το εξής.. Μπράβο σε όλους.. Η πίστα είναι τραγικά δύσκολη, στενή και παράλογη αν δεν πάς πάνω στην αγωνιστική γραμμή.. Εχει μόνο 3 καθαρά σημεία για προσπέρασμα, στα 2 εκ των οποίων μάλλον δεν έχεις την δυνατότητα να κάνεις κίνηση λόγω της φύσης της πίστας.. Λυπάμαι πάρα πολύ που δεν μπόρεσα να συμμετέχω ειδικά σε αυτήν την πίστα, μου αρέσει πάρα πολύ... Οκ, δεν είναι μόνζα για να τη γουστάρω με ενέσεις... αλλά είναι μια πίστα που θέλει άριστη τεχνική... Μπράβο σε όλους, ειδικά στον @panosdimp που κατάφερε να είναι τόσο σταθερός και γρήγορος.. Αυτό το παιδί με εντυπωσιάζει... Αν και θα δώ τα ριπλέη σας να σας χαρώ την πέμπτη, μπράβο σε όλους σας... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 29, 2017 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Στενή πίστα το mugello ??? [emoji15] Παναγιώτη σε πείραξε η άμμος?[emoji13] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2017 Author #68 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Τελος τα cuts.. Ωραιος ο teammate μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 29, 2017 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Τελος τα cuts.. Ωραιος ο teammate μου Θα του στείλω το χρυσό ψαλίδι με courier αύριο ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 29, 2017 Author #70 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 2 minutes ago, panosdimp said: Θα του στείλω το χρυσό ψαλίδι με courier αύριο ! Οχι τπτ αλλο..αλλα θα μπορουσαμε να ημασταν μπροστα σας στην ομαδικη βαθμολογια!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 29, 2017 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 7 και στους 2 αγώνες ε? Στο όριο της ανοχής.Αυτό πάει να πει βελτιστοποίηση!!!Πάρτε μαθήματα [emoji48] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 29, 2017 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 H βελτιστοποίηση σε έφαγε Δημήτρη στο qualify Q+ R1+R2 REPLAYS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 29, 2017 #73 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Αστοχία υλικού. Συμβαίνει. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Μάϊος 30, 2017 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 Συγγνώμη για την απουσία (και χωρίς να ειδοποιήσω...) Μακάρι να τα καταφέρω στον τελευταίο Σας ζηλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 30, 2017 #75 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 Σύμφωνα με τον Γεωργιάδη, το mugello είναι καμιά εκατοστή μέτρα λιγότερο ε?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Μάϊος 30, 2017 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 18 hours ago, liakjim said: Στενή πίστα το mugello ??? Παναγιώτη σε πείραξε η άμμος? Στην οδήγηση φαίνεται στενή γιατί έχει S όλη την ώρα στα οποία οι γραμμές περιορίζονται αρκετά, αν πας να οδηγήσεις δίπλα σε άλλον πρέπει να κόψεις πολύ περισσότερο. Αν το σκεφτείτε η πίστα έχει 5 μέτρια έως γρήγορα S και 4 180άρες... αυτά. Τουλάχιστον οι Arrabbiata είναι 180ρα χωρισμένη στα 2, αλλά η αίσθηση οτι στρίβεις στρίβεις και δε τελειώνει είναι εκεί πάλι Για να οδηγάς μόνος σου μιά χαρά είναι γιατί είναι τεχνική, έχει και υψομετρικές διαφορές και κάτι γίνεται, για αγώνα είναι αρκετά τραγική πιστεύω. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 31, 2017 #77 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2017 Τραγικοί είστε και φαίνεστε.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 4, 2017 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2017 Για να μην ξεχνιόμαστε ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Ιούνιος 4, 2017 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2017 πριν 40 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Για να μην ξεχνιόμαστε ! Ωχ στο spa το έβαλα ,γράψε λάθος θα έπαιρνα όρκο πως το έβαλα στον κυρίως θέμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 4, 2017 Author #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2017 (edited) το μετεφερα στο σωστο! Ακομα δεν εχουμε ανακοινωσει τα reports γιατι ειπαμε να ξεκουραστουμε και εμεις λιγο Απο αυριο, οπως θα φτιαχτει και ο σερβερ για τον επομενο αγωνα ! Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 4, 2017 από GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts