GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 23, 2017 (edited) Καλως ήρθατε στον 4ο αγώνα του πρωταθλήματος Tango-X με το καλοκαιρι να μας χτυπαει την πορτα!! Συνθήκες αγώνα: 98% grip 18:00 ωρα 30C ambient temp 37C road temp. Clear Wind : 3-10km Wind dir : 90 Ώρα έναρξης practice : 20:30 (40min) Qualify ( 15min) Race (2 x 30 min) Στροφες που δεν επιτρεπονται να περασεις την ασπρη γραμμη ειναι: Poggio secco Κ3out Borgo San lorenzo Κ5out Arabbiata1 Κ8out Arabbiata2 Κ9out Εντος της ημερας θα ακολουθησουν και φωτογραφιες, αλλα πλεον γνωριζετε τι εννοουμε O server έχει στηθεί στις παραπάνω συνθήκες και μπορείτε να μπειτε να ζεστανετε επιτελους κανα λαστιχο google sheet του πρωταθληματος :https://docs.google.com/spreadsheets/d/10Y7k1D-0RQ3BgKU0IeWVVs6NJcPxwSXh7csTJ5ELG00/edit#gid=2017620549 http://manager.rackservice.org:50424/lapstat Υ.Γ Πιστευω να δουμε συμμετοχες που δεν ειδαμε στους προηγουμενους αγωνες @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer Έγινε επεξεργασία Μάϊος 27, 2017 από GoMaR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 23, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Mugello ? Επιτέλους! ΥΓ κανονίστε τώρα οι περίεργοι να διαμαρτυρηθείτε αν υπερθερμενονται τα λάστιχα.[emoji39] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 23, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 @rapid_fast θα σε λιώσω, εδώ στο Μουγκέλο θα με κοιτάς με το κυάλι. Είχες δεν είχες με έκανες να φανατιστώ ρε μπας κι αυτός ήταν ο σκοπός σου? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 23, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 @rapid_fast θα σε λιώσω, εδώ στο Μουγκέλο θα με κοιτάς με το κυάλι. Είχες δεν είχες με έκανες να φανατιστώ ρε μπας κι αυτός ήταν ο σκοπός σου?Σίγουρα είστε στην ίδια ομάδα ? [emoji39] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 23, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Ο αέρας της πίστας φταίει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 23, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Η αναθεματισμένη η ισότητα φταίει ,αυτή δημιουργεί τα προβλήματα στα ζευγάρια . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 23, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Εσυ θα πλένεις το αμαξι, ο αλλος θα το καβαλάει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Μάϊος 23, 2017 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 πριν 37 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: @rapid_fast θα σε λιώσω, εδώ στο Μουγκέλο θα με κοιτάς με το κυάλι. Είχες δεν είχες με έκανες να φανατιστώ ρε μπας κι αυτός ήταν ο σκοπός σου? 2 δευτερόλεπτα στο γύρο θα φάς απο εμένα... Αν θες ξεκινάμε απο σήμερα το ξύλο.. Και είσαι τυχερός που θα είμαι στο Κουβέητ και θα το χάσω κατά 99%... Έχουν κιάλια οι βίτουαλ καθρέπτες? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 23, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Εσυ θα πλένεις το αμαξι, ο αλλος θα το καβαλάει Κι εσύ τέκνον Βρούτε? πριν 8 λεπτά, το μέλος rapid_fast έγραψε: 2 δευτερόλεπτα στο γύρο θα φάς απο εμένα... Αν θες ξεκινάμε απο σήμερα το ξύλο.. Και είσαι τυχερός που θα είμαι στο Κουβέητ και θα το χάσω κατά 99%... Έχουν κιάλια οι βίτουαλ καθρέπτες? Υπεραισιόδοξος όπως πάντα ,δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις καθόλου τους καθρέπτες σου το εγγυώμαι ,μόνο μπροστά θα κοιτάς και ίσως στο τέλος της μεγάλης ευθείας στο δεύτερο μόλις γύρο να βλέπεις μια αχνή μαύρη κουκίδα με δυό κόκκινες μούτζες πίσω της, αυτές βέβαια δεν θα τις βλέπεις αλλά θα ξέρεις πως είναι εκεί. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Μάϊος 23, 2017 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 πριν 14 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Κι εσύ τέκνον Βρούτε? Υπεραισιόδοξος όπως πάντα ,δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις καθόλου τους καθρέπτες σου το εγγυώμαι ,μόνο μπροστά θα κοιτάς και ίσως στο τέλος της μεγάλης ευθείας στο δεύτερο μόλις γύρο να βλέπεις μια αχνή μαύρη κουκίδα με δυό κόκκινες μούτζες πίσω της, αυτές βέβαια δεν θα τις βλέπεις αλλά θα ξέρεις πως είναι εκεί. Αυτό είναι δεδομένο οτι θα συμβεί... 2-3 γύρους πρίν το τέλος που θα έρχομαι να σου ρίξω το γύρο σου... Και στο τέλος θα λέω πάλι... αχ και να είχαμε ακόμα ένα γύρο.. ακόμα ένα γύρο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 23, 2017 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 πριν 44 λεπτά, το μέλος rapid_fast έγραψε: 2 δευτερόλεπτα στο γύρο θα φάς απο εμένα... Αν θες ξεκινάμε απο σήμερα το ξύλο.. Και είσαι τυχερός που θα είμαι στο Κουβέητ και θα το χάσω κατά 99%... Έχουν κιάλια οι βίτουαλ καθρέπτες? πριν 37 λεπτά, το μέλος panosdimp έγραψε: Κι εσύ τέκνον Βρούτε? Υπεραισιόδοξος όπως πάντα ,δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις καθόλου τους καθρέπτες σου το εγγυώμαι ,μόνο μπροστά θα κοιτάς και ίσως στο τέλος της μεγάλης ευθείας στο δεύτερο μόλις γύρο να βλέπεις μια αχνή μαύρη κουκίδα με δυό κόκκινες μούτζες πίσω της, αυτές βέβαια δεν θα τις βλέπεις αλλά θα ξέρεις πως είναι εκεί. πριν 21 λεπτά, το μέλος rapid_fast έγραψε: Αυτό είναι δεδομένο οτι θα συμβεί... 2-3 γύρους πρίν το τέλος που θα έρχομαι να σου ρίξω το γύρο σου... Και στο τέλος θα λέω πάλι... αχ και να είχαμε ακόμα ένα γύρο.. ακόμα ένα γύρο.... 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 23, 2017 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 2 δευτερόλεπτα στο γύρο θα φάς απο εμένα... Αν θες ξεκινάμε απο σήμερα το ξύλο.. Και είσαι τυχερός που θα είμαι στο Κουβέητ και θα το χάσω κατά 99%... Έχουν κιάλια οι βίτουαλ καθρέπτες?Οπότε δεν θα το μάθουμε ποτέ ε? Βολικό [emoji6] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 23, 2017 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 (edited) ΜΟΥΤΖΕΛΟ λέγεται. Όποιον ακούσω να το λέει Μουγκέλο θα τρώει bump στον πισινό ΥΓ Και οι oz ultraleggera προφέρονται ουλτραλετζέρα και όχι ουλτραλεγκέρα. Ουφφφφ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 23, 2017 από akis_z80 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 23, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 αυτο σημαινει οτι θα εχεις ατομα μπροστα σου ; ΑΡΓΕ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάϊος 23, 2017 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Για όταν θα σας ρίχνω lap λέω!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 23, 2017 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 παλι αναποδα θα τρεχει τουτος... Πολυ ανταγωνισμος βρε παιδι μου.. Μονο ο δικος μου ο σαχλαμαρας παιζει rocket league 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khr1s Μάϊος 23, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Διακρίνω διχόνοια ανάμεσα σε team mates Σκηνικά webber-vettel θα ζήσουμε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Μάϊος 23, 2017 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Το αφιερώνω στον teammate μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Oxide Burnedbrain Μάϊος 23, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #19 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Ένα πράγμα θα σας πω. Είμαστε η καλύτερη gaming community στον πλανήτη! Τόσα χρόνια σε τόσα games,αυτό που έχουμε εδω μέσα δε το έχω ξαναζήσει. Μια μικρή ιντερνετική γωνίτσα με άτομα που χαίρεσαι να μιλάς,που γελάς και που υπάρχει σεβασμός απο και προς όλους. Δε ξέρω αν φταίνε οι ηλικίες και δεν έχουμε πιτσιρίκια ή έτυχε να είστε ένας και ένας ή είναι η φύση του παιχνιδιού που διαλέξαμε που μαζεύει πιο σοβαρά άτομα. Όπως και να χει,πολύ μας χαίρομαι ρε! 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 23, 2017 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2017 Χμμμ φλωρέψαμε μου φαίνεται..Πρέπει να ξανα-χαλασουμε το όνομά μας [emoji83] Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts