Jump to content

wolves

Recommended Posts

πριν 57 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

εγώ απογοητεύτηκα (δεν το έχω πάρει αλλά μετά το FAR CRY 2 το χάος !)

edit

όταν πάει κανά 30-35 θα το πάρω για να στηρίξω τους AMD τίτλους :p

Spoiler

Εσύ να μπεις να παίξεις κανά bf1 και άσε τους amd τίτλους της noobisoft:p.  Όταν φτάσει 10-12 ευρώ, θα το τιμήσω και γώ.

• Like 1
  • Haha 1

2 hours ago, DEADLAZARUS said:
  Hide contents

Εσύ να μπεις να παίξεις κανά bf1 και άσε τους amd τίτλους της noobisoft:p.  Όταν φτάσει 10-12 ευρώ, θα το τιμήσω και γώ.

τι να κάνω είπα να τελειώσω το assasin creed origins τώρα που είμαι κρυωμένος και δεν ακούω καλά (βουλωμένα αυτιά - ειδικά το δεξί )  και δεν θέλω να φοράω ακουστικά όταν έχω πρόβλημα στα αυτιά :hehe:

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
  • Like 1
  • Haha 1

27 minutes ago, edward said:

Κινδυνεύουν με πτώχευση :(

το έβγαλαν σε περίοδο που πολύ απλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο για αυτό πχ αν έβγαζε

αζε λέω ταυτόχρονα η Rock Star red dead 2 θα σου έλεγα τι θα έπαιρναν  :p

Sorry αλλά που κολλάει το rdr2 το οποίο βγαίνει μόνο σε κονσόλες; Συνδυαστικά είναι τα 5Μ copies, δεν είναι μόνο σε κονσόλες. Πάλι στο PC θα είχε καλές πωλήσεις και , αν αξίζει, θα συνεχίσει να έχει. 

16 minutes ago, tommybertsen said:

Sorry αλλά που κολλάει το rdr2 το οποίο βγαίνει μόνο σε κονσόλες; Συνδυαστικά είναι τα 5Μ copies, δεν είναι μόνο σε κονσόλες. Πάλι στο PC θα είχε καλές πωλήσεις και , αν αξίζει, θα συνεχίσει να έχει. 

γιατί πρέπει να τα παίρνεις όλα προκαταβολικά πες μου γιατί ... ;;;;

πάρτο σαν διαφορετικό παράδειγμα

αν σε μια βδομάδα έβγαιναν όλοι οι ΑΑΑ τίτλοι ενός χρόνου εκεί θα έβλεπες πωλήσεις και λοιπά όταν βγάζεις κάτι χωρίς αντιπάλους τι λες να κάνει ?

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

Ρε τρελέ χαζή είναι η ubi να τα βγάλει όταν βγαινουν όλα μαζί; :p 

Αλλά και στην περίπτωση αυτή δεν θα την επηρέαζε , το far cry πουλαει για τους δικούς του λόγους ;)

Με μια πρώτη γεύση μπορώ να πω με σιγουριά ότι μου αρέσει, αρκετά.

Ίσως κουράσει μετά, ίσως γίνει βαρετό αλλά όσο περνάει ευχάριστα η ώρα μου δεν με απασχολεί (είμαι απ' αυτούς που δεν δίνουν σημασία στην ιστορία, καλώς ή κακός).

Επίσης γραφικάρες!
s9QOwbb.jpg#Hell_Yeah_Brother!

• Like 2

42 minutes ago, dukepapas said:

ωραια γραφικά αλλα βαρετο παιχνδι...................

γενικά πολύ ανούσιο (φάγανε τα λεφτά στο promotion λέμε λέω ξανά και ξανά, το story yololeiko, το πως σε βάζει να κάνεις αποστολές πάλι yololeiko πάτα το spoiler για να καταλάβεις ,το μόνο σωστό και καλό ότι πάει νεράκι (AMD) από πίσω αν ήταν nvidia πολύ απλά θα σερνότανε με τις αηδίες ).

Αυτός που ελέγχει την ροή του GAME τι έκανε

Spoiler

την ώρα που έπαιζα πιστολίδι με πιάνουν δεν κατάλαβα τι έγινε και μου λέει πήγαινε να απελευθερώσεις σωθείς

32 minutes ago, dukepapas said:

Τα δυο πρωσοπικα καλητερα παιχνιδια μεχρι στιγμης που ασχοληθικανε και εχουνε κανει καλη δουλεια ειναι το DYING LIGHT THE FOLLOWING ENHANCED και το JUST CAUSE 3 .

ρε σι εδώ το Assasin Creed Origins είναι καλύτερο σε αυτό τον τομέα που αναφέρω

πριν 6 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

(AMD) από πίσω αν ήταν nvidia πολύ απλά θα σερνότανε με τις αηδίες ).

Reveal hidden contents

την ώρα που έπαιζα πιστολίδι με πιάνουν δεν κατάλαβα τι έγινε και μου λέει πήγαινε να απελευθερώσεις σωθείς

Εδω γελαμε. 

καταλαβαινω τι λετε... αλλα εμενα μ αρεσει. γενικα ημουνα φαν τετοιου χαλαρου στυλ shootemup απο τα πρωτα farcry κιολας. μ αρεσει που παιζω και ξεχνιεμαι λιγο. εχει ελευθερια, πιστολιδι, stealth με ανταμοιβες, ζωα... χτες ενω εβγαζα το μισο Outpost stealth εσκασε μια αρκουδα και μου τα χαλασε ολα :p

επισης μ αρεσει που μπορω με ενα πιστολι αν ειμαι ευστοχος γρηγορος κλπ να φαω ενα σωρο κοσμο. μ αρεσει επισης και η αυξανομενη δυσκολια και των αντιπαλων και των αποστολων. οι γριφοι ειναι επισης ψιλοωραιοι. και καποιες λεπτομερειες καλοφτιαγμενες... περναει διπλα σου ξερω γω το datsun με τους κακους καταφερνεις και του σκας μια κεφαλι και παει ανεξελεγκτο μετα στα δεντρα και πεφτει κι αυτος απο την πορτα καμια φορα εξω :D

τελος μ αρεσει που παιζω σε τερμα LOW για να πιανει >100 και παλι ειναι ομορφο στο ματι!

• Like 2

12 hours ago, fatalara said:

Εδω γελαμε. 

έπρεπε να ήμουν αναλυτικότερος

Spoiler

εκεί που έπαιζα πιστολίδι σε ένα outpost ξαφνικά με πιάνουν από το πουθενά έπαιξε ένα άκυρο cutscene ότι ήμουν σε ένα βανάκι αιχμάλωτος και με σώζει ο μαύρος ο Priest και μου λέει τράβα ελευθέρωσε μερικούς τους ελευθερώνω σκάει μίτι μετά και ένα ελικόπτερο να μας φυγαδεύσουν κλπ κλπ

2 minutes ago, tommybertsen said:

Στο (AMD) αναφέρεται, και δικαίως... Αν εξαιρέσεις τις τρίχες, το ίδιο θα ήταν και σε περίπτωση (NVIDIA)...

ααα οκ

όλα σχετικά είναι πχ DOOM τρέχει νεράκι αν είχε υπογραφή Nvidia απλά πατάτες θα έτρεχε θα το είχαν γεμίσει τρίχες και εγώ δεν ξέρω που