deadlock7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 Ρε παιδια κατι εχει γινει στο pc μου και δεν μπορω να απανταω στα θεματα,να φτιαχνω καινουρια και ν'αλλαζω τις ρυθμισεις μου!Τι μπορει να συνεβη?Αυτο γινεται και με τους 3 browsers που εχω(ie,firefox,opera).Μπορω να βλεπω οτιδηποτε στο νετ και στο Thelab αλλα μεχρι εκει..οταν παω πχ να απαντησω,γραφω το κειμενο και περιμενω μερικα λεπτα μεχρι να μου βγαλει μηνυμα ο browser οτι δεν μπορει να γινει!Ακουω οποιαδηποτε προταση,αλλα πιθανον να μη μπορω να απαντησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάρτιος 31, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Χιλια σορια παιδια,αλλα τελικα φαινεται να λυθηκε με ενα backup παλιο της registry.Παρ'όλα αυτα δεν ξερω ακομη τι εφταιγε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Είσαι σε winblows φίλε .Δε χρειάζεται να φταίει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Είσαι σε winblows φίλε .Δε χρειάζεται να φταίει κάτι ε, τώρα τι να πω, με κάλυψες πλήρως Link to comment Share on other sites More sharing options...
<hrpn> Απρίλιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 και εγω το ειχα παθει σε καποια φασει αλλα φαινεται οτι εφτιαξε μονο του !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από <hrpn> και εγω το ειχα παθει σε καποια φασει αλλα φαινεται οτι εφτιαξε μονο του !!!!! allah saves ( πώς το λένε το αραβικό, "ουακπαρ":P ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 αλλάχ ου έκμπαρ = ο αλλάχ είναι μεγάλοςμπιλ αχ τζχαλ αμά ουί = μην αγοράζετε προγράμματα του μπίλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Και σε εμενα εχει συμβει και δεν καταλαβα πως διορθωθηκε.Λες και ειχε μπει αλλως με τον κωδικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 7, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Πολλές φορές ένα cookie clean & internet temp files λύνει τέτοιου είδους προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Απρίλιος 7, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2005 Ειχα κανει κλιναπ το δισκο.Κουκι ομως δεν κανω γιατι βαριεμαι να βαζω κωδικους μετα σε τοσα σιτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.