Jump to content

Μια μικρή βοήθεια από κάνα νερουλά παρακαλώ...

hipro5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω αυτό το ενυδρειάκι περίπου 2 εβδομάδες τώρα και μόλις άρχισα να βλέπω μέσα στο νερό να κινείται κάτι σα σκόνη........Επίσης στην κάτω δεξιά γωνία έχει κολλήσει στο τζάμι του(πλέξυ) κάτι πάλι σα σκόνη.......Μάλλον απ'ότι κατάλαβα θα ΠΡΕΠΕΙ να ρίχνω και κάποιο φάρμακο μέσα για να μην δημιουργούνται αυτά......ΠΟΙΟ...?.......Κάνει αποχλωριωτικό και μαλλακοτικό/αντιβακτυριδιακό φάρμακο που ρίχνω στο ενυδρείο ή θέλει τίποτε άλλο?......Ευχαριστώ νερουλάδες μου.........

Aquarioum_computer1_jpg.jpg

Aquarioum_computer2_jpg.jpg

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 17:19]

ενταξει παει κιαυτος χαλασε... μεχρι αεροψυξη εβαλε...

Όχι βρέ.........είναι του σπιτιού και ΠΡΕΠΕΙ να είναι αθόρυβο........ΜΟΝΟ ένα DELTA fan 8άρη έχει στη CPU.......ααααα.......ψέμματα κι έναν DELTA fan 4άρη στο Northbridge........Το έχω κάνει αθόρυβο........Να μόνο μερικές φορές "συντονίζει" και τρίζει λίγο το κουτί..........κατά τα άλλα ΔΕΝ ακούω τίποτα....... :D

Αρχική απάντηση από overclocked [Σήμερα, στις 17:51]

μηπως οι σκονες ειναι κακακια τον ψαριων?

Τι λές βρε.......Αφού τα ψάρια είναι .........ψεύτικα.......πλαστικά....... :D

πλακα πλάκα το νεράκι χρησημεύει καθόλου σαν μόνωση?

Καλό το κουτάκι σου πάντως..... ;) να τα ταίζεις κα8όλου τα ψαράκια με κανένα mhz....

Και να έχει σκόνη μέσα τι σε πειράζει?...μήπως θα καλιεργήσεις τίποτα εκεί μέσα....?

Ρε Γιωργη η δεν ξέρεις αλλη μάρκα εκτος απο delta οτι βγαζει fan ή σε πληρώνει η delta για

να την διαφημίζεις.Δε νομίζω να ισχύει κατι άλλο όλο με delta είσαι...

’λλοι βαζουν νερό για ησυχία και εσυ εβαλες το κουτί με το ενυδρείο και μέσα delta fans!!!

Είσαι τρελλή φάση man ΣΕ ΠΑΩ!!!

Οι καλύτεροι fans ever! Ρε pro, δεν ντρέπεσαι? Πήγες και πήρες τη βλακεία της lianli? Custom ρε φίλε!!

Είναι ανοιχτό αυτό το πράγμα? Είχα την εντύπωση πως είναι κλειστό. Δεν ξέρω τι θα βάλεις μέσα, αλλά να περιμένεις κι άλλα, γιατί αυτά τα ψαράκια έχουν σιγά σιγά την τάση να ξεκολλάει το χρώμα τους.

Αρχική απάντηση από Sam.... [Σήμερα, στις 00:52]

Ρε Γιωργη η δεν ξέρεις αλλη μάρκα εκτος απο delta οτι βγαζει fan ή σε πληρώνει η delta για

να την διαφημίζεις.Δε νομίζω να ισχύει κατι άλλο όλο με delta είσαι...

’λλοι βαζουν νερό για ησυχία και εσυ εβαλες το κουτί με το ενυδρείο και μέσα delta fans!!!

Είσαι τρελλή φάση man ΣΕ ΠΑΩ!!!

Όχι δεν κάνω διαφήμηση.........’λλωστε ποιός θα τους πάρει που όλοι θέλουν ησυχία.?....... :D

Να σου πω και κάτι όμως........Δουλεύωντας έναν Delta στα 7 - 8 Volts , είναι και ήσυχος αλλά βγάζει και πιό πολύ αέρα από άλλους που δουλεύουν στα 12 Volts........ ;):)

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 01:32]

Οι καλύτεροι fans ever! Ρε pro, δεν ντρέπεσαι? Πήγες και πήρες τη βλακεία της lianli? Custom ρε φίλε!!

Είναι ανοιχτό αυτό το πράγμα? Είχα την εντύπωση πως είναι κλειστό. Δεν ξέρω τι θα βάλεις μέσα, αλλά να περιμένεις κι άλλα, γιατί αυτά τα ψαράκια έχουν σιγά σιγά την τάση να ξεκολλάει το χρώμα τους.

Κοίτα.........Πρώτον το πήρα μεταχειρισμένο οπότε μου στοίχισε κουτί + ενυδρείο ΠΟΛΥ πιό φτηνά........ ;)

Ναι είναι λίγο ανοικτό από πάνω.........Όχι τα ψαράκια είναι ΟΚ..........Δούλευε κάνα χρόνο τώρα....... ;)

βαλτους ενα phase και απο φρεσκα ψαρια καντα κατεψυγμενα αααχαχαχαχα

μπορεις να χρησιμοποιήσεις καποια αντιβίωση πχ erythrocin.ρίξε και κανενα απο τα ματζουνια του ενυδρίου για τα φύκια και καθαρισες:daisy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.