i2d_group Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Εχω την κάρτα γραφικών του τίτλου και αντιμετώπισα το εξής: Ενω γενικά δουλευει κανονικά ο ανεμιστήρας, εχει συμβεί 2 φορές να μην πάρει μπρος! Την πρώτη φορα το κατάλαβα γρήγορα και σταμάτησα αμέσως οτι έκανα, άνοιξα το afterburner και είδα 83 βαθμούς. Άνοιξα το κουτί, ακούμπησα τη φτερωτή του ανεμιστήρα της κάρτας και αμέσως πήρε μπροστά! Εχθες ξανασυνεβει, ανοίγω το κουτί, ακουμπάω τη φτερωτή, παίρνει μπρος αλλα μάλλον δεν πρόλαβε να κρυώσει και βγήκε μαύρη οθόνη. Στο ρεσταρτ, μετά το ποστ βγάζει μαύρη οθόνη με μια γρι μπαρα στο κέντρο της οθόνης. Ξανακλείσω, ανοίγω και δουλευει κανονικά! Εχει συμβεί σε κάποιον να κολλάει ο ανεμιστήρας και να παίρνει μπρος όταν τον ακουμπάς; Να τη γυρισω στο κατάστημα; Ευχαριστω εκ το προτέρων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus777 Μάϊος 19, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2017 Θα μπορούσες να αφαιρέσεις την ψύκτρα και να βάλεις λίγο λάδι ή κάποιο λιπαντικό στον ανεμιστήρα. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα χάσεις ή όχι την εγγύηση. Δεν κάνεις κάνα θέμα στο https://www.msi.com/support να ρωτήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
i2d_group Μάϊος 19, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2017 Το σκέφτηκα, άλλα μάλλον δε θα το ρισκάρω λόγω εγγύησης. Θα τη γυρίσω πίσω από Δευτέρα, αλλά με βλέπω χωρίς κάρτα κανα δίμηνο.. Εκεί είναι το θέμα. Όπως και να έχει ευχαριστώ για την απάντηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούνιος 29, 2017 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2017 γιατί θεωρείς οτι θα καθστερήσει τόσο η διαδικασία; ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι και εγω για την αγορά κάρτας msi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts