Snips Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 Από θόρυβο τι λένε οι 7 ανεμιστήρες που έχει; Στο low ακούγονται;Το ρυθμιστικό panel που έχει μπορεί να "πειραχτεί", (όπως και όλα τα αντίστοιχα panels φαντάζομαι), ώστε η αρχική τιμή των στροφών να είναι 0;; Γενικά μπορώ να βάλω κάτι σαν ροοστάτη που να τους πιάνει και τους 7?Υπάρχουν τέτοιο mini ροοστάτες που να ταιριάζουν σε ΚΟΥΤΙ PC?και να μην είναι άχαροι;
def Μάρτιος 31, 2005 #2 Μάρτιος 31, 2005 αυτον εχω εγω σε γαλαζιο χρωμμα.να σου πω οτι δεν κανουν και πολυ θορυβο οι ανεμηστηρες ειναι της terlamatake ,τωρα αν μπορει να πειραχτει το πανελ δεν το γνωριζω,παντως οταν το εχω στο low ειναι μια χαρα.
Snips Μάρτιος 31, 2005 Author #3 Μάρτιος 31, 2005 Eπειδή ο Θορυβος είναι υποκειμενικό θέμα όταν λέω να μην ακούγονται σε LOW settings εννοώ, για όσους ξέρουν, τον θόρυβο ας πούμε που κάνουν οι ανεμιστήρες του TAGAN 480 που απλώς δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ ηχητικά....
def Μάρτιος 31, 2005 #4 Μάρτιος 31, 2005 o θορυβος που ακουγεται στο low δεν ειναι καθολου ενοχλητικος,τωρα αν αυξησεις την ενταση των ανεμιστηρων ακουγεται λιγο δυνατα
ison Μάρτιος 31, 2005 #5 Μάρτιος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Snips Από θόρυβο τι λένε οι 7 ανεμιστήρες που έχει; Στο low ακούγονται;Το ρυθμιστικό panel που έχει μπορεί να "πειραχτεί", (όπως και όλα τα αντίστοιχα panels φαντάζομαι), ώστε η αρχική τιμή των στροφών να είναι 0;; Γενικά μπορώ να βάλω κάτι σαν ροοστάτη που να τους πιάνει και τους 7?Υπάρχουν τέτοιο mini ροοστάτες που να ταιριάζουν σε ΚΟΥΤΙ PC?και να μην είναι άχαροι; Δεν ακουγονται σχεδον καθολου...περισσοτερο θα ακους το fan του cpu και του chipset/vga
Snips Μάρτιος 31, 2005 Author #6 Μάρτιος 31, 2005 έχω νερό...... στο chipset δεν υπάρχει fan και της X800XT ετοιμάζεται να πάρει πόδι....γι αυτό ρωτάω... Αν είναι να απαλλάγω από θόρυβο μην την "βρω" από το κουτί..
FrOsT Μάρτιος 31, 2005 #7 Μάρτιος 31, 2005 Ακόμα και σε Full στροφές ειναι μια χαρα ήσιχοι! τώρα να τους βάλεις τέρμα κάτω δεν ακούς εντελώς τίποτα!
prokopas Απρίλιος 1, 2005 #8 Απρίλιος 1, 2005 Frost στο full κι οι 7 ανεμιστήρες κάνουν κάποιο θόρυβο.Snips στο panel της Tt που έχει το Xaser μπορείς να συνδέσεις όλουα τους ανεμιστήρες
Snips Απρίλιος 5, 2005 Author #9 Απρίλιος 5, 2005 To panelάκι ρε παιδιά έχει μπλε φωτισμό ή όχι; Δεν ανάβει τίποτα. Τα σύνδεσα όλα.
hellrider Απρίλιος 5, 2005 #10 Απρίλιος 5, 2005 Λοιπον για να απαντησω εγω που εχω το κουτι και να λυθουν καποιες αποριες τα ανεμιστηρακια ειναι πολυυυυυυ υσηχα ακομα και στο full ακουγονται πολυ λιγο!!!Οντως το panel δεν φωτιζει!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.