Jump to content

Σύνδεση XBOX σε monitor

Χ. Γεώργιος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω σαν τρελός να βρώ τρόπο να συνδέσω το XBOX σε monitor. Δυστηχώς δεν υπάρχει πουθενά (ούτε στο ίντερνετ) ανταπτοράκι να μετατρέπει το RGB σε VGA!!

Απεναντίας στα Ιαπωνέζικα και Αμερικάνικα XBOX που είναι High Definition και έχουν έξοδο σε component, υπάρχει δεκάδες αντάπτορες!!! (component->vga).

Το μοναδικό που "βρήκα" (out of stock) , είναι αυτό:

http://www.consoleplus.co.uk/product_info.php?pName=3in1-universal-vga-box

Δυστηχώς δεν έχει ψηφιακή έξοδο ήχου......

Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο?? Σε συνδιασμό με το joyfrag που επιτρέπει την σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου στο XBOX θα πρέπει ναι είναι καλοοοοοο!! :banging:

για τί το θες το xbox? αν το θες για games όχι.

αν το θες για pc, γίνεται. χρειάζεται νομίζω και modchip για να του αλλάζεις pal/ntsc.

Δυστηχώς το θέλω για παιχνίδια..... :p :p :p :P :p

Μα γιατί δεν γίνεται για παιχνιδια ομως??:blink:

Το link το τσεκαρες?? δεν μπορεί να είναι μούφα!!! :tomato: :tomato: :tomato:

Είναι απο Βρετανικό site (αρα pal) και φαίνεται αξιόπιστο.....

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως ουσιαστικά κάνει μετατροπή απο s-video σε vga κατι για το οποίο έχω βρεί άπειρα ανταπτοράκια....

Το ιδανικό θα ήταν η μετατροπή RGB -> vga....

είδωμεν.... :cry: :cry: :cry:

δεν σου λέω με εξωτερικές συσκευές μετατροπής.

με τέτοιους αντάπτορες κάνεις ό,τι θες, αλλά έχεις ξεκινήσει από composite, η ποιότητά σου δεν θα είναι και πολύ καλή (δεν το έχω τεστάρει βέβαια, άλλωστε δεν έχω και xbox).

βάζοντας το hdpack, γίνεται ένα πολύ καλό dvd player, για συσκευές που έχουν component είσοδο.

γενικά παίζει πολύ χακάρισμα στο xbox, διότι είναι σχεδόν pc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.