Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2017 (edited) Καλως ήρθατε στον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος Tango-X Συνθήκες αγώνα: 98% grip 11:00 ωρα 19-20C ambient temp 25C road temp. Light FOG Ώρα έναρξης practice : 20:30 (40min) Qualify ( 15min) Race (2 x 30 min) O server έχει στηθεί στις παραπάνω συνθήκες και μπορείτε να κάνετε βόλτα τα τουτου σας για όσο εμείς εξετάσουμε τον δεύτερο αγώνα. Σε αναμονή επίσης απο τον @Georgiadis Giorgos να κάνει την ανακοίνωση για τις στροφές που δεν θα επιτραπούν τα cuts. link stracker : http://manager.rackservice.org:50424/sessionstat Rank tables : https://docs.google.com/spreadsheets/d/10Y7k1D-0RQ3BgKU0IeWVVs6NJcPxwSXh7csTJ5ELG00/edit#gid=724695792 !!!Ανακοίνωση!!! Το νου σας ρεμάλια! Αυτή τη φορά μόνο δύο στροφές έχετε!! Κ3 out K7 in +Μην δούμε τέτοια κίνηση!! (K8 apex) Θα φύγει απευθείας warning ή ακόμα και ποινή!! @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas @racer Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2017 από GoMaR 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 15, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 Χμμ... Νομιζω πως η brands του παει καλυτερα απο οσες πιστες εχουμε τρεξει εως τωρα. Ή απλα το συνήθισα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 15, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 9 minutes ago, wolves said: Χμμ... Νομιζω πως η brands του παει καλυτερα απο οσες πιστες εχουμε τρεξει εως τωρα. Ή απλα το συνήθισα Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά την κ2,την παίρνει σαν κανονικό αυτοκίνητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 15, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 Ωχ παλι θα με διαολισει τo combo.. Ειναι που ειναι το αμαξι σαν αναποδο γαμωτο, ειναι και απο τις χειροτερες μου πιστες... Με βλεπω να κανω παρεα με τον αργο συμπαικτη μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάϊος 16, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 7 hours ago, GoMaR said: Ωχ παλι θα με διαολισει τo combo.. Ειναι που ειναι το αμαξι σαν αναποδο γαμωτο, ειναι και απο τις χειροτερες μου πιστες... Με βλεπω να κανω παρεα με τον αργο συμπαικτη μου Κάθε φορά τα ίδια. Είμαι αργός,δε μπορώ,νια νια νια,μπου μπου μπου και τσουυυυυπ πίσω απο τον Lyla ή και πιο γρήγορα. Σε βαρεθήκαμε κύριος! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Μάϊος 16, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 Παίδες final four αυτό το ΣΚ, εάν είναι στον τελικό της Κυριακής ο Ολυμπιακός σίγουρα θα μαζευτούμε αντροπαρέα για τα σχετικά οπότε κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 16, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος GoMaR έγραψε: ειναι και απο τις χειροτερες μου πιστες... Ριξε ενα thread ban στον εαυτο σου.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 16, 2017 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος geovas77 έγραψε: Παίδες final four αυτό το ΣΚ, εάν είναι στον τελικό της Κυριακής ο Ολυμπιακός σίγουρα θα μαζευτούμε αντροπαρέα για τα σχετικά οπότε κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή μου. +1 Και εγω τα ιδια! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2017 από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Μάϊος 16, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος geovas77 έγραψε: εάν είναι στον τελικό της Κυριακής ο Ολυμπιακός πριν 47 λεπτά, το μέλος fatalara έγραψε: +1 Και εγω τα ιδια! Ενταξει, αυτοι οι δυο θα ειναι στην ωρα τους...!!! Εγω που γιορταζω και θα χω κοσμο, θα προσπαθησω να τους "σουταρω" νωρις. "..αντε ουστ, δεν εχετε σπιτι να πατε;" κλπ,κλπ Έγινε επεξεργασία Μάϊος 16, 2017 από wolves 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 16, 2017 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος wolves έγραψε: Ενταξει, αυτοι οι δυο θα ειναι στην ωρα τους...!!! Εγω που γιορταζω και θα χω κοσμο, θα προσπαθησω να τους "σουταρω" νωρις. "..αντε ουστ, δεν εχετε σπιτι να πατε;" κλπ,κλπ Βαζελε πονας και φταιει ο πειραιας 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Μάϊος 16, 2017 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 Αυτή την πίστα την γνωρίζω. Για να δούμε τι θα γίνει..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Μάϊος 16, 2017 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2017 1 hour ago, wolves said: Εγω που γιορταζω και θα χω κοσμο, θα προσπαθησω να τους "σουταρω" νωρις. "..αντε ουστ, δεν εχετε σπιτι να πατε;" κλπ,κλπ θα σε επισκεφτώ και δεν θα φεύγω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάϊος 17, 2017 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 (edited) !!!Ανακοίνωση!!! Το νου σας ρεμάλια! Αυτή τη φορά μόνο δύο στροφές έχετε!! Κ3 out K7 in +Μην δούμε τέτοια κίνηση!! (K8 apex) Θα φύγει απευθείας warning ή ακόμα και ποινή!! @Georgiadis Giorgos @GoMaR @Lazy Dog @BladeGT @bill123 @tasosmich @rapid_fast @Aris Teidis @geovas77 @uhu @Anthemius @aKosmas @PolomanGR @wolves @angeln1ck @Oxide Burnedbrain @thazio @JohnnyGTR @jumaru99 @4WNikos @khr1s @Lylankor @akis_z80 @panosdimp @liakjim @wargasm @Xalara5618 @ferrarimanos @Nikolas @fatalara @djkostas Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2017 από Georgiadis Giorgos 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 17, 2017 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Η K3 ζόρικη. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapid_fast Μάϊος 17, 2017 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Δηλαδή Κ1 όχι?? Κ1 όχι?? Ε όχι.. ε όχι.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 17, 2017 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Δηλαδή Κ1 όχι?? Κ1 όχι?? Ε όχι.. ε όχι.. Ε που να κερδίσεις ρε Παναγιώτη στην Τ1?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
4WNikos Μάϊος 17, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Στην K3 το βλέπω να γίνεται του cut το κάγκελο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 17, 2017 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 3 hours ago, rapid_fast said: Δηλαδή Κ1 όχι?? Κ1 όχι?? Ε όχι.. ε όχι.. Καλα...προσπαθησε να μη κοψεις στην K3 και δε πειραζει αν πατησεις μια φορα εξω στην Κ1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill123 Μάϊος 17, 2017 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 εγω θα απουσιασω απο αυτον τον αγωνα καθως για μια εβδομαδα απο αυριο θα ειμαι εκτος σπιτιου....αν και την σιχαινομαι αυτην την πιστα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Μάϊος 17, 2017 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2017 Ετσι, να μην τρεξει κανεις να βγει η ομαδαρα μου πρωτη μουχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts