Jump to content

Επισκευές στο μπάνιο (είδη υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικά κλπ)

Recommended Posts

Έσπασε προχτές το χερούλι που ήταν εκεί.

Τί προτείνετε να κάνουμε, τί μπορεί να μπει εκεί για να για να γλυτώσουμε το μακελλιό δηλ. να σπάσουμε ένα σωρό πλακάκια;

_DSC3635.thumb.JPG.3866842f67c0b4e816ee23918d2b4df2.JPG   

_DSC3637.thumb.JPG.9d7ce612d43e3bea8077dfcd13d573b9.JPG

Έγινε επεξεργασία από Lorimer

Πας και βρίσκεις μια σαπουνοθήκη με ίδιες ή και ελαφρά μεγαλύτερες διαστάσεις.

Πρόσεξε να έχει γύρω -γύρω χείλη όπως αυτή  για να σου καλύψει το μερεμέτι στα πλακάκια.

Αφού τη βρεις σπας προσεκτικά χτυπώντας από το εξωτερικό των χειλιών της προς το κέντρο και την υπόλοιπη σαπουνοθήκη, και αφού ετοιμάσεις με ένα τροχουδάκι (αν χρειάζεται!) την φωλιά στα πλακάκια, κάνεις τη δοκιμή πως κάθεται η νέα σαπουνοθήκη και εφόσον είναι όλα καλά, βάζεις κόλλα πλακιδίων και την εφαρμόζεις στη θέση της.

Φρόντισε και κάποιο μέσο να την κρατήσει στη θέση της για κάποια ώρα μέχρι να πήξει η κόλλα !

Πρόσεξε την αλφαδιά της σαπουνοθήκης για να μην πέφτουν τα σαπούνια κάτω , αλλά και να μην κρατάει νερά στα λούκια της !

Καλή επιτυχία ! :)

Edit:  Αγάπη, συγχώρα μου, είμαι ψόφιος και δεν δουλεύει το πάνω πάτωμα.

Όταν βρεις χρόνο κούνα τα αυτά τα δυο πόστ στο κατάλληλο νήμα !  :blush:

Έγινε επεξεργασία από Seafalco
  • Like 3

Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και παρε τηλ εναν υδραυλικό :)

Ειμαι υπερ του diy αλλα σε τέτοιες περιπτωσεις ο επαγγελματίας θα τη βρει την ακρη για να γλυτωσει το περαιτερω μερεμετι :)

• Like 3

Νομίζω πως κάποιες από αυτές τις σαπουνοθήκες είναι χτισμένες στον τοίχο και όχι απλά κολλημένες. Κοινώς να είσαι προετοιμασμένος για πιθανή μεγάλη μανούρα στο βγάλσιμο.

Θα συμφωνήσω και εγώ με το να βρεις κάποιον μάστορα να στο φτιάξει, γιατί ενδέχεται η ζημιά να μεγαλώσει από λάθος/κακούς χειρισμούς.

Παιδιά μάστορα θα φωνάξω σίγουρα, δεν έχω τα εργαλεία ούτε έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο, απλά δυσκολεύομαι να βρω κάτι που θα γεμίσει αυτο το κενό.

στον Ψαραδέλη που βάλατε θα ψάξω, βρίσκω κάτι παρόμοια...