lefteriz Μάϊος 15, 2017 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 (edited) Εντάξει οι black ειναι ΣΚΥΛΙΑ στο katevastiri μου που τρέχω κι εγώ Plex επίσης ( τελεια πλατφόρμα) εδω και κάτι χρονια, το εχω γυρίσει σε δίσκους RED από green που ειχα ( ο ένας ο δικός σου ) και δεν εχω θέμα. Ειναι και λιγο λαχείο τι θα σου κάτσει. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2017 από lefteriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 15, 2017 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 (edited) Εχω μαυρο που εχει κανει χρεη: Αποθηκης, για λειτουργικο, gaming , και τωρα ξανα αποθηκη. Απο το 2009 (no clue γιατι μπορει να λεει 1900 και κατι μερες, ειναι σιγουρα πολλες παραπανω - ισως επειδη τον τελευταιο 1.5 χρονο τον σβηνω) ο δισκος. 100% υγεια. Μονο το κρ κρ οταν δουλευει ειναι το χαρακτηριστικο του το πιο κυριο Spoiler Σκυλι μαυρο! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 15, 2017 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 15, 2017 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 Ναι και εμενα μου φανηκαν περιεργα τα νουμερα του Red του jpavly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάϊος 15, 2017 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2017 Ναι ΟΚ κι εμένα μου έκαναν εντύπωση και για αυτό το τονίζω. Ίσως είναι σε διαφορετικούς controllers, δεν το έχω δει. Μόλις βρω ευκαιρία θα το κοιτάξω, αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα του φίλου. Σε κάθε περίπτωση Red/Purple η διαφορά είναι μάλλον τα πολύ ψιλά σημεία, δίσκους διαλέγει ο καθένας ότι τον κάνει να αισθάνεται ασφαλής Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 18, 2017 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2017 Ο Purple πέθανε, χτύπησε παρτίσιο (sic) και τώρα λέει too many bad sectors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts