fonzi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2005 Είχα το νετμοντ με 64ρα σύνδεση σε USB.Τώρα το βάζω σε σειριακή όχι λόγω προβλημάτων αλλά διότι περνάω 64bit λειτουργικά και το νενμοντ δεν παίζει σε usb εκεί λόγω drivers.1) Χάνω πολύ σε ταχύτητα στη σειριακή στην πράξη? Σε usb μέχρι με 7 KB/sec κατέβαζα.2) Mπορώ να αφήσω και το usb και το σειριακό επάνω? Με το ένα να μπαίνω στο 32μπιτ λειτουργικό και με το άλλο στο 64μπιτ (ή για να ρίξω πάνω στο νετμοντ 2 πσ). Ρωτάω διότι όταν έβαλα το σειριακό έπρεπε να του κάνω και reset με το κουμπάκι... Οπότε λέω μήπως παίζει ΟΚ όταν έχει μόνο σειριακό ή μόνο USB... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάρτιος 31, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Σειριακά σε μένα αποδίδει καλύτερα τόσο σε σταθερότητα όσο και σε ταχύτητες... 7 περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Μάρτιος 31, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 όχι αποδίδει το ίδιο και γω σειρειακά το έχω και είμαι στο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 31, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2005 Αν και έχω την πρώτη έκδοση (RS232 only...) μια χαρά κατέβαζε και έπιανε εκεί, γύρω στα 7... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Απρίλιος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Η Σειριακή με την Παράλληλη θύρα του NetMod παίζει ρόλο στην ταχύτητα ΜΟΝΟ όταν συνδέεσε 128K, διότι η σειριακή θύρα έχει max transfer 115kbps.Πάντως η σειριακή θύρα είναι πολύ περισσότερο πιο σταθερή και αξιόπιστη. Εγώ σε σειριακή το έχω είτε συνδέομαι στα 64kbps είτε στα 128kbps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2005 Συμφωνω, βαλε το σε σειριακη να μην εχεις καθολου (σχεδον) προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Παντως οι οδηγοι της ιντρακομ για usb ειναι ασυμβατοι με το hyper threading Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.