Jump to content

μου τρέχουν τα σάλια...

voudas

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JimmyFox [Χθες, στις 22:04]

Kάτσε να βρω το video του Top Gear (τα καλά της δορυφορικής) που παρουσιάζει το Type-R και λέει χαρακτηρηστικά..."Τhe Focus RS has been killed-off..."

Για να μην ψάχνεις: Lap Times

Όπου βλέπουμε το Focus RS 0.6 sec πιο αργό από NSX Type R, 0.4 sec πιο αργό από BMW M3, Nissan 350Z και Mazda RX8 και 4.3 sec γρηγορότερο από το Civic Type R... :T:

μια η αλλη συλλογικα μου φαινεται πιο ολοκληρομενο αυτοκινητο το leon παρα το civic

τωρα ενα ειναι το αμαξι και ποιος αραγε θα το βγαζει ...... H AUDI ......rs3 και τα μυαλα στα μπλεντερ...μουρη , γκαζι, ανεση, ποιοτητα, διπλα turbo, απλετα περιθωρια βελτιωσης, awd drive, dsg σασμαν με ταχυτητες στο τιμονi, αξια μεταπωλησης...

post-54-1416071812,8207_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από papatsonis

ένα είναι το αμάξι ... Vauxall VX220 (speedster) "...τα υπόλοιπα είναι μπανανόφλουδες.." :p

αυτό είναι όντως τρομακτικά κορυφαίο (το turbo).

πάντως εγώ είμαι πολύ γαλλοφαν.

κάπου που είδα για οικογενειακά, εντάξει μην τρελαθούμε,106 rallye,306 gti (167), clio williams, clio 2.0 172, 21turbo (quadra), 405mi16, 309mi16, 205 τετρακίνητο turbo κεντρομήχανο 800κιλά (το επετειακό νομίζω), και μια μεγάλη λίστα. αν τα γαλλικά είχαν μια πιο αξιοπρεπή ποιότητα δε νομίζω να παίζονταν, γιατί από κρατήματα και αίσθηση είναι πολύ καλά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.