apostolisss Απρίλιος 1, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 CRT και παλι CRT!!! Οι επαγγελματιες γραφιστες ρυθμιζουν (καλιμπραρουν)την οθονη τους αναλογα με το φωτισμο του χωρου που δουλευουνπραγμα που δεν μπορει να γινει σε μια TFT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ypovrixio_mag Απρίλιος 1, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Ρε ΄παίδες, αυτές οι Lacie πόσο πάνε; Η Mitsubishi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zavaras Απρίλιος 1, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Barcoe-machinesLacie...Που υπάρχουν αυτές στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Απρίλιος 1, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2005 Γιατί δεν ρωτάς τον ίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Απρίλιος 2, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2005 Τις LACIE τις έχει η Rainbow (APPLE στην Ελλάδα) και έχουν σκίαστρο κ hardware calibration. Για CRT ή TFT τα είπα στο άλλο thread. Αρχική απάντηση από apostolisss CRT και παλι CRT!!! Οι επαγγελματιες γραφιστες ρυθμιζουν (καλιμπραρουν) την οθονη τους αναλογα με το φωτισμο του χωρου που δουλευουν πραγμα που δεν μπορει να γινει σε μια TFT! To κάνει η σειρά CG της ΕΙΖΟ* *να αναφέρω οτι μέχρι να την δώ από κοντά δεν είμουν καθόλου φίλος της ΕΙΖΟ. Με έπεισε όμως η ποιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Απρίλιος 3, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Την Lacie μπορεις να την βρρεις και σε αλλα καλα καταστηματα. Για παραδειγμα, η 19ρα εχει 495 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Απρίλιος 3, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 δεν εχω παρακολουθήσει το thread από την αρχή αλλά τις NEC τις τσέκαρες; (έχουν πλέον και 0 pixel και αυτές)πχ1980 SPECTRA VIEW ''monitor for colour critical applications''1970GX (8 ms) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Απρίλιος 3, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2005 Πάντως είχα πάει μια μέρα στο τυπογραφείο ενός γνωστού και είδα οτι δουλεύαν με δυο Apple TFT (μάλλον πηγαίνανε πακέτο με τους 2 MAC) και μια CRT επίσης Apple. Για τα γραφιστικά όμως νομίζω χρησιμοποιούσαν τις TFT, χωρίς να είμαι σίγουρος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.