Jump to content

Corsair XMS 2x512 3200xl και voltage

Edymax

Recommended Posts

Ποσο voltage θα ελεγε κανεις πως αντεχουν οι συγκεκριμενες μνημες?Εχω το dfi nf4 και τους εχω δωσει 3.4 volt.Θεωρειται υπερβολικο?Απο oc παντως οσο ανεβαζω τα volt τοσο πανε ,τους αρεσει φαινεται αλλα δε θα θελα να τις δω ψημενες καμια μερα.(χρησιμοποιω ανεμιστηρες για την ψυξη τους περα απο τις ψυκτρες της μαμας.)

με tccd δεν ειναι αυτες οι μνημες?ή κανω λαθος?...

αν ειναι tccd μου φαινονται πολυ τα 3.4...πανω απο 3 μου φαινεται υπερβολικο...εκτος κι αν ακουνε τοοοοσοοοο πολυ το ρευμα...

για καθε μερα σε γενικες γραμμες δυσκολα θα εδινα πανω απο 3.2-3.3 ....και αυτες οι τασεις εννοειται σε μνημες που το αντεχουν και το ακουνε...πχ BHx,UTT....

στο dfi ψυγεις το κυκλωματακι για το ρευμα των μνημων(πανω δεξια στη μητρικη)?

αν οχι κανε κατι γιατι με 3.4 βολτ θα πρεπει να ζεσταινεται αρκετα χωρις ψυξη......

Ακουνε ακουνε πολυ.Το θεμα δεν ειναι ομως αυτο!Γιατι αλλο να ακουνε και αλλο να την ακουσουν!Το ψυχω με μια χαλκινη ψυκτρουλα αλλα δεν ξερω αν ειναι αρκετο!Δηλαδη να κατεβασω τα βολτ σε 3.3?Υπαρχει περιπτωση με ενα καλο burn in να μπορεσω καποια στιγμη να κατεβασω τα βολτ ?

Δεν ξερω ρε παιδια τι τσιπακια φορανε ,εσεις θα μου πειτε !Οσο για το 4 να το κανω 3 ,δε νομιζω πως ειναι σταθερα με 3.Το cas 2.5 δε θελω να το κανω για να μη χασω ταχυτητα.τι βολτ θα λεγατε να δωσω σε αυτη τη συχνοτητα με αυτα τα timings?

τα volt πηγαινε τα στα 2,8 με 3 (δοκιμασε) και προσπάθησε να ανεβασεις fsb και βαλε timmings 2.5 3 3 7(η 6 το τελευταιο αν σηκωνουνε). Και οι δικιές μου ocz πηγαινουνε 246 με 2 3 2 7 και 3 volt αλλα έχω πολύ καλύτερα αποτελέσματα με 280+ fsb και 2,5 3 3 6.Θα τις κάψεις τις μνήμες με 3,3 και 3,4 .Οι tccd ζεσταίνονται πολύ και δεν είναι για τόσο πολύ σφιχτά timmings και χαμηλό fsb αλλά ψηλό fsb και timmings που σου έδωσα παραπάνω.

Πανω που θα ρωτουσα αν υπαρχει περιπτωση να καουν στα 3.3 .Θα το δοκιμασω αυτο που λες .παντως τωρα βγαζω καλα νουμερα στο sandra (7200mb/s)

λοιπον με 3.0 δεν μπουταρει ,irq not less or equal με τα timings που μου εδωσες.μπαινει ομως με 3.1volt .A και κατι ακομα...ολα αυτα ειναι με 1Τ

:) Φιλε μου μολις εκανα bench !!!και :jump: ανεβηκαμε στα 7500 mb/s :D Ολα αυτα με 270

bus kai 2.5 3 3 6 1T

εμένα με 295 fsb βγάζει sandra 7850 περίπου αλλα αστο Sandra.Στο super pi δες τι βγάζεις.

Λοιπόν στην dfi βάλε μόνο τα 2,5 3 3 7 και δοκίμασε όλα τα άλλα σε auto.To refresh rate κάνε μόνο 4702.Ti cpu έχεις πες μου.Και με τι multi kai fsb πήγες να ξεκινήσεις και σου έβγαλε ιστορίες.Επίσης βάλε bios το επίσημο 3,10 πάνω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.