statiplulse Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2017 Γεια σας μια φιλη μου θελει να αγορασει ενα laptop μεχρι 300 ευρω μπορει να διαθεσει. πιο την προτεινετε να αγορασει?? μπορειτε να μου δωσετε links με καπιες καλες επιλογες στα 300 ευρω?? το θελει για γενικη χρηση.. περα απο αυτο μεχρι ποσο ιντσων οθονη μπορουμε να βρουμε στα 300 ευρω? παντος το θελει για γενικη χρηση δεν παιζει παιχνιδια.. θελει να μπαινει στο facebook να βλεπει καμια ταινια να γραφει κειμενα κτλ..να μιλαει στο skype κτλ.. απλα να βρουμε ενα καλο λαπτοπ στα 300 ευρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 8, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2017 Αν ανεβει στα 400-450 , ισως . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάϊος 8, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2017 (edited) Αυτό έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και πολύ αργό δίσκο. Αυτό έχει πιο αργό επεξεργαστή και πάρα πολύ γρήγορο δίσκο. Αν στο κόστος του πρώτου χωράει κι αυτός, να μην πάρει το πρώτο, αλλά αυτό που είναι full HD. Αν ο προϋπολογισμός είναι πολύ σφιχτός, με κλειστά μάτια το δεύτερο, που έχει και ματ οθόνη. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 8, 2017 από Oric Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Μάϊος 8, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2017 θελω να μου προτεινετε λαπτοπ απο ελλαδα και οχι απο εξωττερικο. θελω να μου προτεινετε τα καλυτερα μεχρι και 400 ευρω το πολυ.. αλλα απο ελλαδα.,., απλα θελω η οθονη να εινε 15 ιντσων./. μεσα δεν περιλάμβανουν τα windows 8 h 10??? τα λαπτοπ?? αυτα πως τα βλεπετε?? http://www.e-shop.gr...os-p-PER.901418 http://www.e-shop.gr...os-p-PER.913589 http://www.skroutz.g...-FHD-No-OS.html πιο απο τα 3 να παρει ?? πιο εινε το καλυτερο?? μεχρι 400 ευρω .το πολυ μπορει να διαθεσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 9, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) Η θα παρεις λαπτοπ ΧΩΡΙΣ ssd και θα ασχοληθεις να βαλεις εσυ κατευθιαν μετα το ανοιγμα (φυσικα αμα η φιλη σου το επιτρεψει αυτο .... ) , ή θα παρεις λαπτοπ με ssd ηδη μεσα . Και αυτο για να μην ακουσεις 1 μηνα μετα καμια βλακεια τυπου "το κινητο μου ειναι πιο γρηγορο απο το pc που μου προτινες " . Θα λεγα τουτο , κυριος για τα 256gb ssd , αρνητικο πως δεν εχει OS αλλα ειναι το πιο ευκολο πραμα να διορθωσεις . Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάϊος 9, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 Το ενδεχομενο του μεταχειρισμενου το ξεχνας ; Με τοσα λιγα λεφτα δυσκολα θα βρεις αξιολογο λαπτοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 9, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 σε αυτά τα λεφτά μόνο ανακατασκευασμένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 9, 2017 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 SSD MUST.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Μάϊος 9, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) μεχρι 430 ευρω μπορει να διαθεσει τι μπορουμε να βρουμε.. μεχρι 430 ευρω?? αυτα τα 2 που εινε στο λινκ πως τα βλεπετε? http://www.electroho...hd520win10black http://www.mrcheap.g....ge5et.001.html τα λαπτοπ τις <αcer θεωρουντε καλα??> Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 9, 2017 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 lenovo yes acer no Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Μάϊος 9, 2017 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) γιατι οχι acer?? πιος ο λογος?>¨?> τι διαφορα εχουνε τα acer απο τα levono>>?? κοιτα μεχρι 430 ευρω μ,πορειτε να μου προτεινετε λαπτοπ???? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 9, 2017 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) Ολα οσα δειχνεις ειναι με HDD , αμα ειναι να παρετε τετοιο λαπτοπ , χιλιες φορες καλυτερα να τρωτε σουβλακια καθε μερα για 2 μηνες Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από kpetros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Μάϊος 9, 2017 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) αυτα τα 2 δεν εινε καλα?? δηλαδη>?? μεχρι 430 ευρω μπορει να διαθεσει τι μπορουμε να βρουμε.. μεχρι 430 ευρω?? μου ειπε η φιλη μου να μην εχει ssd αλλα να εχει hdd.. μεχρι 430- μπορει να διαθεσει.. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 9, 2017 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) πριν 4 λεπτά, το μέλος statiplulse έγραψε: μου ειπε η φιλη μου να μην εχει ssd Να πεις στην φιλη σου να αφησει τις αποψεις για τους υπολογιστες και ας ασχοληθει με νυχια Και τελος πες ενα απλα "δεν ξερω" και ασε την να παρει το χειροτερο σκουπιδι που θα βρει μπροστα της στο πλαισιο . Σορρυ κιολας αλλα στην περιπτωση σου μου φαινεται χαζο και μονο που προσπαθεις να βοηθησεις . Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Μάϊος 9, 2017 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2017 (edited) μεχρι 430 ευρω μπορει να διαθεσει τι μπορουμε να βρουμε.. μεχρι 430 ευρω?? απλα θελω να την βοηθησω.. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 9, 2017 από statiplulse Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 10, 2017 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2017 9 hours ago, statiplulse said: μεχρι 430 ευρω μπορει να διαθεσει τι μπορουμε να βρουμε.. μεχρι 430 ευρω?? spammer χ10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάϊος 10, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2017 ... κάπου το έχω ξαναδεί αυτό το έργο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάϊος 10, 2017 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2017 Θα ξαναδούμε μια τρίτη επιλογή του Γιάγκου Δράκου; Την δεύτερη την ζήσαμε εδώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
statiplulse Μάϊος 10, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2017 απλα ζητησα την βοηθεια σας για ενα λαπτοπ μεχρι και 430 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GdamprXP Μάϊος 10, 2017 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2017 Ο τρόπος που γράφεις προκαλεί εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην γράφεις 100 φορές τα ίδια πράματα. Μια φορά είναι αρκετή. Τώρα για το laptop που θέλεις... χωρίς ssd δεν γίνεται να πάρεις. Καλύτερα μικρότερη cpu (εξαρτάται και απο την χρήση φυσικά... ) παρά χωρίς ssd. Δες κάτι σε HP ή Acer σε αυτά τα χρήματα και κατά την γνώμη μου σε καμιά περίπτωση μην πας σε Lenovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts