Jump to content

Ερώτηση για τα chip μνήμης (TCCD, UTT κ.λπ.)!

nickstamat

Recommended Posts

Από bench που είχαμε κάνει με το husky125, η αντιστοιχία μεταξύ καλά στημένων TCCD και καλά στημένων ΒΗ, πέραν των κλασικών 2.5-3-3-5 και 2-2-2-5 αντίστοιχα και τα υπόλοιπα timings να είναι καλά, ήταν περίπου 5/6 δηλαδή για παρόμοια απόδοση με τα ΒΗ στα 250, τα TCCD έπρεπε να είναι στα 300. Σε κάποια bench τα σφικτά timings δίνουν περισσότερο, σε κάποια μετράει περισσότερο η συχνότητα αλλά γενικά ο λόγος 5/6 δείχνει να ..ψιλοισχύει.

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 15:16]

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη...

Τι ακριβώς είναι αυτό το "Brainpower PCB" που είδα πολλές φορές σε μια αναζήτηση για TCCD στο Google; Λένε ότι ο συνδυασμός TCCD με Brainpower PCB είναι πάρα πολύ καλός και έχει μεγάλες δυνατότητες overclocking με πολύ χαμηλά timings. Ξέρει κανείς;

Εκει που λεει 808 μπορει να λεει και 815, αλλα αυτος ειναι ο κωδικος για Brainpower...

post-1498-1416071807,8381_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν κατάλαβα....άμα λέει 815 είναι brainpower?

Εμένα λένε 808...είναι?

Τυχερε ειναι.

Ναι παιδια. 2 διαφορετικα pcb της ιδιας εταιριας... Απλα την διευκρινησα μην τυχον και βρει κανεις 815 και δεν το παρει επειδη νομιζει οτι δεν ειναι ΒΡ.

• 7 years later...

Συγώμη για το ξέθαμα αλλά μου ήρθαν στα χέρια μου PDC1G3200LLK με Brainpower PCB 808 και είμαι πολύ χαρούμενος :p

Ακόμα πιο πολύ όταν διαβάζω ότι το έιχε γράψει ο [MENTION=1498]SLN[/MENTION] :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.