GriGaS Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6, 2017 (edited) Κάρτα SIM (μόνο για Internet) της 3 με 12GB που μπορούν να καταναλωθούν εντός 12 μηνών με δωρεάν roaming σε 42 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 23.95 λίρες + 1.95 μεταφορικά = 25.90 λίρες ή 30.60 ευρώ Χοντρικά έρχεται κάπου δυόμιση ευρώ το gigabyte το οποίο είναι πολύ καλή τιμή. https://www.mymemory.co.uk/3-payg-4g-trio-data-sim-pack-incl-12gb-data.html http://www.three.co.uk/Discover/Phones/Feel_At_Home?id=1015&aidset=1 Στα ψιλά γράμματα λέει πως εάν γίνει κατάχρηση του roaming (πάνω από 2 μήνες σερί) ενδέχεται να στο κόψουν. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2017 από GriGaS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 6, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Αρα ειναι επιφοβο για χρηση στην Ελλαδα, μιας και λογιζεται ως roaming... Επισης 50 minutes ago, GriGaS said: Χοντρικά έρχεται κάπου δυόμιση ευρώ το megabyte το οποίο είναι πολύ καλή τιμή. μηπως εννοεις gigabyte? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάϊος 6, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος ronin13 έγραψε: Αρα ειναι επιφοβο για χρηση στην Ελλαδα, μιας και λογιζεται ως roaming... Επισης μηπως εννοεις gigabyte? Επίφοβο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 6, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Επίφοβο;Να το διακόψουν, σύμφωνα με τα ψιλά γράμματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Μάϊος 7, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2017 Δεν βολεύει γιατί μέσα στους όρους με το δωρεάν roaming που ξεκινάει τώρα το καλοκαίρι αναφέρουν οτι δεν πρέπει να είσαι πάνω από 20 μέρες (δεν είμαι σίγουρος για τον αριθμό) σε χώρα περιαγωγής. Η vodafone έχει ένα καρτοκινητό σε προσφορά αυτό το διάστημα που δίνει 9,5gb με 10€ για ένα μήνα για όποιον χρειάζεται internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Ιούνιος 15, 2017 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αξίζει? Τώρα που η περιαγωγή είναι ελεύθερη και δωρεάν σε όλη την Ε.Ε. τι ισχύει με την συγκεκριμένη κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 15, 2017 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 Δεν ειναι ελεύθερη η περιαγωγή. Αν χρησιμοποιείται η σύνδεση συνεχόμενα για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός της χώρας προέλευσης Ρήγας κάρτας τότε υπάρχουν χρεώσεις.Για να μην εξετάσουμε το θέμα Brexit.. [emoji12] Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Ιούνιος 15, 2017 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 (edited) Ο νόμος περί περιαγωγής έχει αλλάξει. Μου ήρθε σχετικό μύνημα από cosmote που λέει ότι από 15/6 καταργούνται οι χρεώσεις περιαγωγής βάση νομοθεσίας της ΕΕ. Τώρα μέχρι να ολοκληρωθεί το Brexit (αν και δεν το βλέπω) , το λιγότερο ένα χρόνο θα τον πάρει οπότε και πάλι μέσα είμαστε. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 15, 2017 από black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 15, 2017 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 https://www.cosmote.gr/EURoamingΔες το δεύτερο bullet point των διευκρινησεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Ιούνιος 15, 2017 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2017 Μετά από ερώτηση που τους έκανα μου απάντησαν: Hi Yes it will work in Greece, you will only get 9GB in Greece as part of the 'feel at home' the other 3GB has to be used in the UK. Kind regards Adam Glover | Customer Services Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Ιούνιος 17, 2017 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2017 (edited) Την κάρτα την χρειάζομαι για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο που θα είμαι στο εξοχικό και εκεί δεν έχω σταθερό internet. Το θέμα είναι όμως με ποιά Ελληνική εταιρεία κάνει roaming η κάρτα. Στην περιοχή που το θέλω, Wind είναι σαν να μην υπάρχει,η Vodafone σκάρτο 3G με πολλά κολλήματα,και μόνο η Cosmote παίζει με 4G. Γνωρίζει κάποιος κάτι περί το roaming της συγκεκριμένης κάρτας; Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 17, 2017 από black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts