Kastien Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2017 Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα ,σε ένα turbo-x laptop ( clevo w251hpq ), δεν ανοίγει το laptop . Δεν μπουταρει και κάνει restart συνεχεία, με την μπαταριά μπήκε κανονικά στα windows άλλα είναι αφόρτιστη και έκλεισε . Το έβγαλα και από την πρίζα άλλα και την μπαταριά για να φύγει οποιοδήποτε ηλεκτρισμός υπάρχει στο κύκλωμα (πιέζοντας για ένα λεπτό το power button ) , άλλα δεν εγινε τίποτα. Έβγαλα τις ραμ και τις δοκίμασα μια-μια άλλα πάλι τίποτα, έβγαλα και τον σκληρό δίσκο άλλα δεν οφελεισε. Το Dc in jack (το socket που συνδέεται το τροφοδοτικό δεν φαινετα να έχει κάτι, τουλάχιστον δεν δείχνει με το μάτι καμένο ) , όποτε μάλλον το τροφοδοτικό τα έχει φτύσει. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο ? Σκεφτομε να πάρω αυτο το τροφοδοτικό , θα τεριαξει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάϊος 4, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2017 Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, απλά μου θύμησες την περίπτωση ενός γνωστού μου με turbo-x laptop με παρόμοια προβλήματα, όπου τελικά έφταιγε μια από τις 2 ενσωματωμένες κάρτες γραφικών που είχε το συγκεκριμένο λάπτοπ. Έβγαλαν την χαλασμένη και μετά δούλευε κανονικά απ ότι μου είπε...Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts